Seiling i varme forhold - Seilkurs i Kroatia



Kursarrangør: FjordFun AS
Sted: Split
          Utlandet, Kroatia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 1 uke
Pris: 10.900
Neste kurs: 31.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr seiling i varme forhold - Seilkurs i Kroatia. Ønsker du en annerledes ferie? Vi seiler i trygge og varme forhold og motiverer deg til aktivitet og morro sammen med andre damer. Med en seiltur i Kroatia vil du få oppleve Krystallklart vann, facinerende natur, behagelig vind, sol og sommer.

Seilturer i Kroatia byr på alt dette! Bli med oss på en opplevelsesreise i azurblått hav.. Bli med oss på en opplevelsesreise i azurblått hav. Vi leier en 48 fot seilbåt med 5/6 doble lugarer. Langs den dalmatiske kysten tilbyr Adriaterhavet et behagelig middelhavsklima med klare, varme somre og milde våte vintre. Seilturer i Kroatia har alt. Det er bokstavelig talt hundrevis av idylliske øyer å utforske som ligger på lur i det asurblå havet og milevis med kystlinjer å besøke.


Seilturprogram
En typisk dag for seilturer i Kroatia starter gjerne med litt frukt, litt frukt, aktivitet, frokost og gjerne et morgenbad i den fantastisk azurblå, varme og rene sjøen. Vi seiler noen timer, har lunsj og finner en havn på ettermiddagen der vi går i land og spiser middag.

Dagene tilbringer vi i båten, hver kveld legger vi til i nye havner og blir kjent med Kroatisk mat og kultur.

Seilturer i Kroatia passer for alle som liker å være aktive utendørs og som elsker lokal historie, god mat og drikke. Vi seiler i en uke med avgang og ankomst i Split/ Seget havn, Kroatia. Noen av seilturene i Kroatia er rettet spesielt mot damer, mens andre turer er for par og familier. Seilturene i Kroatia er beregnet både for deg som ønsker å lære om seiling og for deg som vil friske opp seilkunnskapene dine i varmere strøk.

Anita Botnevik leder oss igjennom trygt farvann og er en aktiv kursleder som tar deg med på ulike lette aktiviteter som passer for alle. Svømmetur, hopp og sprett med musikk, styrkeøvelser, gåturer med og uten tempo. Seilturer i Kroatia passer for alle!

Inkluderer
Overnatting i dobbellugar med frokost.
Drivstoff, turistavgift, Internett, sengetøy og håndklær.
Transfer flyplass til båthavnen.

Inkluderer ikke
Fly t/r Split, Kroatia.
Lunsjer og middager.
Havneavgift.

Sted
Kroatia, Fly til Split.

Vis flere tilsvarende kurs: