Scratch 1-1-undervisning for barn (6 - 10 år) nybegynner - onlineKursarrangør: Learnlink AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: fra 1 måned
Pris: 2.990 pr mnd

Vi tilbyr 1-1-undervisning online i Scratch for barn på nybegynner nivå. Lær koding ved å lage spill! Koding er viktig å forstå, og den beste måten å lære på er å gjøre noe gøy. Med kurset kan barna slippe de kreative evnene sine løs og lage spillet de drømmer om. I tillegg lærer de å programmere!

Innhold:
Vi koder med programmet Scratch som gir en perfekt introduksjon til koding. Målsettingen er å lære grunnleggende konsepter i programmering og bruk av Scratch. Barna lærer å tenke som spillutviklere ved å planlegge, tegne og kode egne spill. Kurset er nettbasert og kan gjøres på egenhånd, i gruppe eller 1-til-1 med egen kursholder.

Om kurset:
• Sted - Online (1-til-1 via Learnlink Online, gruppe via Zoom)
• Program - Scratch
• Kursinnhold - 80 videoer, 60 oppgaver og større prosjekter
• Oppstart - Gjør-det-selv og 1-1-kursene kan startes når som helst
• Gruppekursene starter opp én gang i måneden

Læring som barna elsker:
Barna kan la fantasien få fritt spillerom og lage spillene de drømmer om. Her er det ingen begrensninger! I tillegg til mestringen av å lære noe nytt får barna flere selvlagde spill som de kan vise til venner og familie.

En fremtidsrettet fritidsaktivitet:
Koding er snart like viktig å kunne som lesing og skriving. I dette kurset lærer barna konsepter i grunnleggende programmering mens de har det gøy. Vi går blant annet gjennom hva programmering er og hvorfor vi bruker det, variable, løkker, operatorer og algoritmer. Kurset er satt sammen av flere typer engasjerende innhold: korte videoer, oppgaver og prosjekter, og vi begynner å kode allerede første dagen!

Online-kurs gir lav terskel for å delta:
Kursene foregår på nett fordi vi erfarer at det fungerer best. Det er ikke sikkert de beste kursholderne bor i nabolaget, så vi matcher dere med et forbilde barna kan identifisere seg med! Vi har gjennomført online-kurs i over 5 år med tusenvis av barn, og bruker enkle, stabile digitale verktøy. Dere slipper reisetid og stress med å rydde rommet. Her fokuserer vi på å ha det gøy mens vi lærer!

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for barn mellom 6 og 10 år som ønsker online 1-1-undervisning i Scratch

Nivå:
• Nybegynner nivå

Forkunnskaper:
• Det trengs ingen forkunnskaper - vi starter fra bunnen av

Eksamen / sertifisering:
Alle som deltar får diplom