Learnlink AS

Det er mye man må lære som ikke står i skolebøkene: Egenskaper som selvtillit, drivkraft og evnen til å motivere seg selv. Å resonnere og tenke selv. Å gjøre pensum gøy og interessant. Studieteknikk. Å lære.

Hvorfor bruker man tusenvis av timer i skolen på å pugge pensum, men ingenting på å finne ut av hvordan man får det til å sitte? Vi startet Learnlink fordi man ikke skal måtte vente i 20 år med å lære hvordan man lærer. Målet vårt er å hjelpe barn og unge til å oppleve glede og mestring når de lærer noe nytt. De skal lære fordi de vil, ikke fordi de må.


 |  1 2   |  Neste side >>

Kodekurs med CodeAndGo for barn (10 - 14 år) - online

Vi tilbyr online kodekurs med CodeAndGo for barn. Lær noe fremtidsrettet samtidig som du har det gøy! I løpet av uken lærer du grunnleggende koding med LUA, og får lage ditt eget spill fra start til slutt.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 dager 3.500 kr  

Kodekurs med CodeAndGo for barn (8 - 13 år) - viderekomne nivå 2

Vi tilbyr kodekurs med CodeAndGo for barn for viderekomne nivå 2. Hver dag er lagt opp slik at kursholder går gjennom nytt tema og bruker god tid til å svare på spørsmålene som måtte dukke opp underveis. Deretter er det deres ut til å prøve dette i praksis!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 5 dager 3.499 kr  

Lær koding med Minecraft for barn (8 - 13 år) - online

Vi tilbyr online-kurs i koding med Minecraft for barn. På Minecraft-kurset lærer man grunnleggende koding og matte ved å spille sammen med andre. Vi bruker det populære spillet Minecraft til kamuflert læring, slik at barna ikke engang tenker over at de blir bedre i matte!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder 1.490 pr mnd kr  

Lær å kode dataspill med Roblox for barn (8 - 13 år)

Vi tilbyr kurs for barn hvor de lærer å kode dataspill med Roblox. Dette kodekurset har alt et barn ønsker å lære seg! På våre Roblox kodekurs lærer man å lage egne spill og univers med Roblox sin utviklingsplattform - Roblox Studio!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 5 dager 3.499 kr  

Lær å kode dataspill med Roblox for jenter (8 - 13 år)

Vi tilbyr kurs for jenter hvor de lærer å kode dataspill med Roblox. Dette kodekurset har alt et barn ønsker å lære seg! På våre Roblox kodekurs lærer man å lage egne spill og univers med Roblox sin utviklingsplattform - Roblox Studio!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 5 dager 3.499 kr  

Mattehjelp 1-1-undervisning barn og ungdom (7 - 19 år) - nettkurs

Vi tilbyr mattehjelp som 1-1-undervisning med Learnlink for barn og ungdom. Vi hjelper barn og unge med å forstå og mestre matte, med læring som tetter hullene i matten. Vi mener at alle kan få til matte om de får det forklart på sin måte.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie fra 1 måned fra 1.990 pr mnd kr  

Motivasjon og læringsglede for barn og ungdom 7 - 19 år nettkurs

Vi tilbyr 1-1-undervisning med Learnlink om motivasjon og læringsglede for barn og ungdom. Læring som gir økt motivasjon. Barn må lære mye som ikke står i skolebøkene. Konsentrasjon, motivasjon, selvtillit og stå-på-vilje. Studieteknikk. Å lære.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie fra 1 måned 2.990 pr mnd kr  

Motivasjon, læringsglede for barn med dysleksi 7 - 19 år nettkurs

Vi tilbyr 1-1-undervisning med Learnlink om motivasjon og læringsglede for barn og ungdom med dysleksi. Barn må lære mye som ikke står i skolebøkene. Konsentrasjon, motivasjon, selvtillit og stå-på-vilje. Å lære.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie fra 1 måned 2.990 pr mnd kr  
 |  1 2   |  Neste side >>