Salsakurs - bedriftsinterntKursarrangør: Salsa Kompaniet
Sted: Vi kommer til din bedrift i Akershus
          Akershus
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr salsakurs for bedrifter. Hold dine medarbeidere i form. Skap et mer sosialt miljø på jobben. Et salsakurs kan skape trivsel på jobben og gjøre de ansatte til et bedre team.

Bedriftspakke 1:
Dansekurs - Skreddersydd dansekurs til etterhvert behov.
Engangs kursevent: julebord, firmafest, trivselkurs, Kick-off, konserter eller lignende
1 instruktør: 45 - 60 min dansekurs. Perfekt for å starte festen etter middag / måltid eller møter og konferanser. Alle blir med på dansegulvet og følger etter instruktøren, danseerfaring ikke nødvendig, partner ikke nødvendig!

Bedriftspakke 2:
Dansekurs med show / oppvisning.
2 instruktører: 45 - 60 minutter dansekurs (animasjon) får igang feststemningen etter en middag eller et møte! Få alle kollegaene dine til å bevege seg med morsomme dansetrinn som alle kan klare!

Annet:
Vi har noen av norges beste salsadansere kjent bl.a fra TvNorge´s Dansefeber og So you think you can dance, Tv2´s Skal Vi danse og Norske Talenter 2012 og NRK´s Stjernekamp og Adils Hemmelige Dansere, Mitt Dansecrew m.fl. Vi tilbyr også 5 til 10 timers dansekurs for bedrifter, inspirerende og morsomme kurs som skaper god stemning, trivsel, samarbeid, god kontakt og kommunikasjon med fokus på Team Building mellom medarbeidere / kollegaer. Danse-erfaring ikke nødvendig, partner ikke nødvendig.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Vis flere tilsvarende kurs: