STCW - for sjøfolk med særlige sikringsplikter



Sted: Maritimt Kompetansesenter Sørøst Norge (MKS)
          Vestfold, Tønsberg
Kursadresse: Øvre Langgate 46, 3110 Tønsberg (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag
Pris: Ta kontakt

Vi tilbyr kurs i STCW - for sjøfolk med særlige sikringsplikter. Målsettingen er at deltakerne skal gjennom kurset få en innføring i grunnleggende kunnskaper om sikringsrelaterte plikter om bord.

Dette inkluderer også deltagelse i aktiviteter knyttet til forebygging og bekjempelse av piratvirksomhet og væpnede ran. Kurset fører fram til ferdighetssertifikat for sjøfolk med særlige sikringsplikter. Opplæringen skjer gjennom klasseromsundervisning, hvor deltakerne introduseres for lærestoffet via PowerPoint-presentasjoner, dialog i plenum og videofilmer. Hvert emne avsluttes med en oppsummering av lærestoff, praktisk tilnærming og refleksjon.

Tønsberg:
Kurset gjennomføres på minimum 9 timer, og opplæringen skjer gjennom klasseromsundervisning. Her introduseres deltakerne for lærestoffet via PowerPoint-presentasjoner, dialog i plenum og videofilmer. Hvert emne avsluttes med en oppsummering av lærestoff, praktisk tilnærming og refleksjon.


Repetisjon:
• Det er ikke krav til oppdatering av kurs i sikringsbevissthet

Målgruppe for kurset:
Sjøfolk på skip og flyttbare innretninger som skal ha sikkerhets- og terrorberedskapsplan (ISPS-skip) og som er tildelt særlige plikter innenfor sikring skal ha ferdighetssertifikat for sjøfolk med særlige sikringsplikter iht STCW-kodens tabell A-VI/6-2.

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kursmateriell, kursbevis og lunsj. Egen avtale for aktive medlemsbedrifter.

Eksamen/sertifisering:
Etter endt kurs gjennomføres det en pålagt skriftlig prøve. Ved bestått prøve utstedes sertifikat.