Ridning



Kursarrangør: Saarela gård
Sted: Lakselv
          Finnmark, Porsanger
Kursadresse: Saarelavn 1, 9700 (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Dette tilbudet er kun tilgjengelig på sommeren.
Varighet: 1 time
Pris: 300

Saarela gård tilbyr ridning med islandshest. Vi tar ridetimer på sommeren for nybegynnere og viderekommende ryttere på islandshester. Grunnleggende regler for ridning (korrekt sist, holdning, styring, primær og sekundærhjelpere mm).

Rideundervisningen består blant annet av:
Stell av hest (Påsaling, strigling mm) Generell ridebane trening (Oppvarming, mykgjøring av hest, balanse, styrke og utholdenhet.) Vi har også unghester her som gjerne vil ha litt stell og trening. Gangartstrening (Ri skritt, trav, tölt og galopp på rikig måte) og turridning. Etter en periode med trening kan også de beste rytterne få være med å prøve seg i konkurranser. (Gangartsridning). Vi har fokus på "connection"- tilknytning til hesten, og at hest og rytter skal bli venner gjennom et gjensidig samarbeid hvor hesten har lyst til å være en del av teamet! Derfor bruker vi også en del tid på horsemanship på bakken.

Rideundevisningen er forhåndsvis enkel og satt opp til nybegynnere/viderekommende ryttere i alle aldre. Vi har hatt undervisning med voksne og barn på både norsk, engelsk og islandsk!

Målgruppe for kurset:
Barn 9-16 år

Vis flere tilsvarende kurs: