Reise gjennom den magiske verdenen av Qi Gong



Kursarrangør: Chi Reiser
Sted: Utlandet
Utlandet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning

Bli med oss på en guidet reise gjennom den magiske verdenen av Qi Gong. På denne turen vil du i en hel uke være omgitt av vakker natur, turkist vann og vakre treningsplasser, der du vil senke skulderen, lade batteriene og finne roen du kan ta med deg tilbake til hverdagen.

Innhold:
I løpet av uken guider dyktige instruktører deg gjennom den eldgamle treningsformen, Qi Gong, som best kan beskrives som «meditasjon i bevegelse».
Ved å praktisere Qi Gong kan du styrke ditt fysiske, mentale og åndelige jeg – samt forebygge livsstilssykdommer og redusere angst og stress. Alle kan være med på denne beroligende, utviklende og morsomme treningsformen, og alle kan være med – uansett nivå og alder.

Qi Gong er en svært gammel kinesisk helsebringende treningsform som er blitt anvendt for å forebygge og behandle sykdommer i mer enn 5000 år. I 1973 ble Qi gong anerkjent som vitenskap i Kina.
Det finnes en rekke ulike tradisjoner og forskjellige teknikker. Qi betyr livskraft, gong betyr metode.

Qi Gong er en form for rolige helseøvelser. Målet med er å bringe kroppen i en tilstand av helhetlig balanse og selvregulering. Den styrker og stimulerer muskler, ledd, sener, nervebaner og sirkulasjon på en naturlig måte. Treningsformen. I tillegg har Qi Gong dokumenterbar effekt på en rekke sykdommer som astma, allergier, fibromyalgi, artritt, migrene, nakke- og ryggsmerter og fordøyelsesbesvær.
Qi Gongøvelsene gir effekt gjennom en kombinasjon av pust, tanke og bevegelse. Det er kjent at man bare gjennom å forandre pustingen kan påvirke mye i kroppen, blant annet blodsirkulasjonen. Bevegelser og tanker er tett knyttet sammen i Qi Gong treningen.

Målgruppe:
Passer for: Alle, om du er stiv eller myk, ung eller gammel eller syk eller frisk

Vis flere tilsvarende kurs: