Randonee med guide i Jotunheimen



Kursarrangør: Tyin Aktiv
Sted: Tyin/Filefjell
          Oppland, Vang
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 1 dag
Pris: 1.700

I samarbeid med Tyinholmen Høyfjellsstuer kan Tyin aktiv nå tilby en eksotisk Toppturer i høyfjellet legges tradisjonelt til senvinter og vår, men forholdene kan være fantastiske tidligere på vinteren med tørr lett puddersnø og trolsk lys fra en lav sol.opplevelse!

Når veien til Tyinholmen og Eidsbugarden er stengt om vinteren blir det en lang anmarsj fra Fv53 og inn i området. De få som har vært i området i januar med randoski bruker gjerne pulk og telt, et prosjekt som tar flere dager. Tyin aktiv tilbyr nå en pakke med snøskutertransport, guide og hytte som dagstur. Tidlig på vinteren kan det være svært kaldt i høyfjellet, på denne turen er vi gjester på Tyinholmen Høyfjellsstuer hvor en varm hytte står og venter på oss når vi kommer frem. Hytta kan eventuelt brukes til lunsj hvis vi ikke spiser ute på tur.

Guidene i Tyin aktiv er godt kjent i området. Hvilken tur vi velger bestemmer vi ut fra vær- og snøforhold, samt ønsker fra gjestene. Aktuelle topper i nærheten er Breikvamsnosi og Torshammeren. Når forholdene tillater det kan vi gå lengre turer, som til Langeskavlen.

Program:
08:00 Oppmøte ved parkeringen ved Tyin for skutertransport (husk å betale parkeringsavgift)
08:45 Ferdaråd og forberedelser på hytta
09:30 Ut på tur
16:00 Skutertransport tilbake til Tyin
16:45 Ankomst ved parkeringen ved Tyin

Kursmateriell:
inkludert transport, guiding og hytte