Protimer



Kursarrangør: Groruddalen Golfklubb
Sted: Rommen Golfbane
          Oslo, Grorud
Kursadresse: Karen Platous vei 1, 0988 Oslo (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 50 minutter
Pris: Fra 990

Vi tilbyr protimer i Groruddalen Golfklubb! Vi er Norges eneste slopet 9 - hulls par 3 bane og er lokalisert lengst nord i Groruddalen i Oslo. Her kan du få testet dine ferdigheter på hull som varierer mellom 100 mtr og 230 mtr. - nord-Europas lengste par 3 hull.

I tillegg har vi en drivingrange og en treningsgreen plassert strategisk ved vår golfkro, proshop og klubblokaler. Samt 2 stk. simulatore. Ta kontakt

Kursholder:
Thomas Lund har tidligere spilt profesjonelt, før jeg gikk over i trenerrollen og har en bred erfaring med spillere fra både klubb-nivå og tour-spillere. Jeg har tidligere jobbet på Haga, Onsøy og Grønmo. De siste årene har jeg jobbet med eiendomsutvikling/forvaltning. Jeg har en bachelor i økonomi og har studert i Sverige under PGA of Sweden. Som coach ønsker jeg å dele av mine erfaringer som spiller og coach og ikke minst av mine generelle golfkunnskaper. For meg er det viktig at alle kan få oppleve gleden av å spille golf, uansett ferdighetsnivå og målsetning. Golf er en idrett for alle, store som små. For meg er det viktig at alle skal ha det gøy samtidig som de kan utvikle seg som golfspillere! Jeg har erfaring med instruksjon av både nybegynnere, viderekomne og elitespillere. Med enkle grep og økt forståelse om golfsvingen og spillet, vil man få jevnere prestasjoner og mer glede av golfen, derfor tilpasser instruksjonen til hver enkelt person, slik at man kan jobbe med de forutsetningene og det potensialet hver enkelt spiller har. økt forståelse og kunnskap om eget golfspill, vil man få bedre prestasjoner og mer glede av golfen.

Målgruppe:
For alle som har lyst til å lære å spille golf eller forbedre golf ferdighetene sine.

Priser:
50 min Protime kr 890,-
50 min Protime for 2 personer kr1100,-
120 min Banespill for opptil 4 personer kr1490,-
Klippekort Protimer 6 for prisen av 5.

Vis flere tilsvarende kurs: