Positiv psykologi - nettkursSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 3 måneder
Pris: 2.500

Vi tilbyr nettkurs i positiv psykologi. Kurset vil introdusere positiv psykologi og skape forståelse for hvordan kunnskaper om friskfaktorer påvirker individets funksjon, velvære, livskvalitet og helse.

Velkommen til NOCNA - Norges pionérskole innenfor coaching, personlig lederutvikling, NLP og mental trening. I over 25 år har vi utdannet og utviklet tusenvis av mennesker som har fått enestående resultater av å bruke kunnskapen som de har lært hos oss.
Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) utvikler, bistår og støtter organisasjoner og mennesker til suksess, resultater og utvikling. Vårt høyt utdannede trenerteam består av fageksperter innen psykologi, medisin, helsefag, ledelse, coaching, juss og pedagogikk.

Positiv psykologi har fokus på menneskets ressurser og kompetanse og fokuserer på vitenskapelig å studere de faktorer som bidrar til positive emosjoner og adferd samt menneskets mulighet til lykke, helse og livskvalitet. Positiv psykologi har sine røtter i humanistisk psykologi og fokuserer på lykke og selvrealisering.

Positiv psykologi er opptatt av 3 forhold:
• positive følelser - å være fornøyd med sin fortid, å være glad i nåtiden og ha håp for fremtiden
• positive individuelle trekk - å fokusere på ens styrker og dyder
• positive institusjoner - styrking av forhold som forbedrer felleskapet

Du kan studere i eget tempo, hjemmefra og kurset passer fint for å studere i egen tid og eget tempo. Samtlige innleveringer gjøres elektronisk.

Målgruppe for kurset

Kurset er for deg som er interessert i å lære mer om positiv psykologi og hvordan du kan bruke det i ditt eget liv, personlig. Det egner seg for alle som har en interesse av å lære mer om de positive sidene i hverdagen, våre styrker og gode egenskaper.

Kursmateriell

Alt kursmateriell er elektronisk og tilbys gjennom e-læringsplattform. Dette gjør at du kan studere i ditt eget tempo og styre tidsbruken din selv, og gjøre kurset i ett tempo som er riktig for deg.

Eksamen / sertifisering

Deltagerbevis utstedes fra Nordic Coach & NLP Academy etter godkjent kurs med tilhørende innleveringer.