Politikk og menneskerettigheter - nettkurs



Kursarrangør: Sonans Utdanning
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 140 timer - 14 mnd tilgang
Pris: 11.000

Vi tilbyr nettkurs i politikk og menneskerettigheter. Hver dag hører og leser du om politiske hendelser, krig og konflikt, valg og valgkamp. Hvis du vil forstå bedre hva disse nyhetene handler om, er politikk og menneskerettigheter faget for deg.

Innhold:
Politikk og menneskerettigheter vil gi deg en grunnleggende kjennskap til norsk og internasjonal politikk, og om demokratiske prinsipper og hvordan disse praktiseres i Norge og andre land. Du vil også lære om viktige internasjonale aktører som FN, EU og NATO. Hvordan er de organisert? Hvilken makt har de? Sammen med sosiologi og sosialantropologi utgjør politikk og menneskerettigheter en fordypning innen samfunnsfag, språk og økonomi.

Slik er undervisningen:
I hvert emne finner du eksamensrelevante oppgaver du skal sende inn. Nettlæreren din retter og gir deg tilbakemeldinger. I tillegg finner du digitale prøver, flervalgs-tester og quiz, slik at du får god anledning til å repetere underveis. Du kan også delta i “live” undervisning, via nettløsningen GoToWebinar. Husk å delta på gratis kurs i studieteknikk og eksamensmestring!

Lånekassestøtte:
Faget tilsvarer 17% studiebelastning hvis du velger helårskurs. Velger du halvårskurs vil dette faget beregnes som 33% studiebelastning.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker nettkurs i politikk og menneskerettigheter

Eksamen / sertifisering:
Eksamen i politikk og menneskerettigheter har skriftlig eksamen