Seksjonering fra A til Å - organisering - nettkurs



Kursarrangør: Senter for Eiendomsfag
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Pris: 6.250

Vi tilbyr nettkurs om seksjonering fra A til Å - organisering av utviklingsprosjekter. Formålet med denne modulserien er å gi deg oppdatert kunnskap om seksjonering - med særlig vekt på prosess, muligheter og fallgruver ved seksjonering av utviklingsprosjekter.

Kursinnhold:
Denne modulserien består av 4 videomoduler, hver á 20 - 30 minutter. Hver av modulene avsluttes med en kunnskapstest i form av multiple choice. I tillegg til får du vårt Executive Summary om temaet samt den orginale foredragsprestasjonen, sistnevnte slik at du enkelt kan følge og supplere fremføringen med egne notater.

Temaer som vil gjennomgås:
• Seksjoneringssøknaden og kommunens saksbehandling
• Gjennomgang av utvalgte problemstillinger og sentrale nyvinninger i den nye eierseksjonsloven
• Særlig om seksjonering av utviklingsprosjekter
• Ulike modeller for organisering av parkeringsanlegg
• Tilleggsdelsmodellen
• Næringsseksjonsmodellen 1 og 2
• Anleggseiendomsmodellen
• Med mer

Hvordan få best læringsutbytte:
Hver modulserie er pedagogisk bygd opp, og tilrettelagt for at læringsutbyttet skal være så høyt som mulig. Sammen med videomodulene følger den tilhørende PowerPoint-presentasjonen, som vi anbefaler at du laster ned og har tilgjengelig før du starter innlæringen. Det kan være lurt å notere og reflektere underveis, slik at du er forberedt på å gjennomføre kunnskapstesten.

Kursholder: Simon Ulleland, advokat i advokatfirmaet Thommessen

Simon Ulleland er advokat i advokatfirmaet Thommessen. Ulleland har bred kompetanse innen forvaltningsrett og eiendomsregulatoriske emner, og jobber særlig med alle typer spørsmål innenfor offentlig rett og plan- og bygningsrett. Han vurderer planprosesser, seksjoneringssaker, delesaker og følger opp bygningsmyndighetenes arbeid.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker nettkurs om seksjonering fra A til Å - organisering av utviklingsprosjekter