Ordinær boksing (15 år og oppover)



Kursarrangør: Bokseklubben av 1930
Sted: Rostenhallen
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Østre Rosten 39, 7075 Tiller (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Mandager og onsdager kl 18:30 - 20:00
Fredager kl 18:00 - 19:30 (felles diplom og ordinær)
Varighet: Ta kontakt for informasjon
Pris: Ta kontakt

Vi tilbyr ordinær boksing for i aldersgruppen 15 år og oppover. Fra og med det året man fyller 15 år er man såkalt ordinær bokser. Da bokser man etter det "vanlige regelverket" hvor det handler om å treffe motstanderens treff-flate med såkalte kvalifiserte treff, hvilket er harde, rene slag.

Innhold:
På dette partiet trener de som bokser (eller etterhvert ønsker å bokse) ordinære boksekamper på ungdom, junior eller senior nivå. Det kreves god fysikk og teknikk for å kunne gå en ordinær boksekamp, samt at det kreves at man er klar for det også mentalt. Dette grunnlaget legges på klubbens treninger, men det må også påregnes egentreninger i form av løping og styrketrening dersom man ønsker å utvikle seg til en god ordinærbokser. På treningene er det fysisk og teknisk trening, samt sparring for å forberede utøverne best mulig på kampsituasjonen.

De siste årene har B-30 hatt flere ungdoms- og juniorboksere på landslagsnivå, så det er flere unge håpefulle som satser friskt.

Trenere: Kofi Gyimah og Ole-Arne Næsgård. Frank Wahl bidrar også på dette partiet ved behov.

Målgruppe for kurset:
Passer for aldersgruppen 15 år og oppover

Kursmateriell:
Vi trener i vanlige treningsklær og innesko. Husk vannflaske. Klubben har hansker og hjelmer til utlån, så det eneste du trenger å kjøpe er bandasjer og tannbeskytter. For deltakere i bokseskolen er dette inkludert i treningsavgiften. Klubben har diverse utstyr til salgs som bandasjer, tannbeskyttere, vannflasker mv.

Vis flere tilsvarende kurs: