Onlinekurs i babymassasjeKursarrangør: Kroppibalanse as
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du ønsker online tilgang 1 år fra kjøpsdato
Varighet: 1 år
Pris: 500

Massér hjemme i fred og ro Onlinekurs i babymassasje lærer vi deg opp i den moderne og beste versjonen av babymassasje. Teknikkene du lærer kan brukes for å lindre flere ulike plager som luftsmerter og dårlig søvn. I tillegg kan det hjelpe på spedbarnets utvikling.

Onlinekurs i babymassasje

Massér hjemme i fred og ro
Onlinekurs i babymassasje lærer vi deg opp i den moderne og beste versjonen av babymassasje. Teknikkene du lærer kan brukes for å lindre flere ulike plager som luftsmerter og dårlig søvn. I tillegg kan det hjelpe på spedbarnets utvikling. Teknikkene styrker båndet mellom barn og forelder.

Kurset er digitalt og består av 6 videomoduler for forskjellige kroppsdeler, smat kurshefte. Du vil motta vår egen babymassasjeolje i posten.

Nybakt mor? Endelig kan du ta online babymassasjekurs!

Babymassasje har en rekke gunstige effekter, her kommer et lite knippe


Motvirker fødselsdepresjon

Motvirker barseltårer

Danner bånd mellom baby og forelder

Fjerner og lindrer kolikkplager

Lindrer luftsmerter

Forbedrer søvnmønster

Øker kroppsvekt

Reduserer smerter ved å få tenner

Booster immunforsvaret


Egner seg godt å begynne allerede når babyen er fra 0-6 mnd
www.babymassasjehjemme.no


--
Onlinekurs i babymassasje

Etter mange år som massasjeterapeut og instruktør i Babymassasje har vi laget et online kurs til dere. Et kurs basert på videoer og kurshefte der alt du trenger å vite er samlet på ett sted. Teknikkene du lærer kan brukes for å lindre flere ulike plager som luftsmerter og dårlig søvn. I tillegg kan det hjelpe på spedbarnets utvikling. Teknikkene styrker båndet mellom barn og forelder.
Den STORE fordelen med online kurs i babymassasje er at du kan se kursvideoene når det passer deg og babyen. På denne måten får dere utført massasjeteknikkene i barnets rolige, våkne tilstand uten forstyrrelser fra andre babyer.

Kursmateriell blir tilsendt elektronisk der du mottar 6 videomoduler og elektronisk kurshefte (PDF).

Online kurs i baby massasje vill gi dere en bedre arbeidsstilling enn på et kurs på klinikk eller helsestasjon, og du vil kunne utføre behandlingen i barnets naturlige hjemmemiljø.

Tilgang til videomodulene i 6 måneder – så du vil ha god tid til å gå gjennom leksjonene flere ganger.

Fordeler med Babymassasje:


Hjelper barnet å slappe av og frigjør spenninger

Styrker tilknytning mellom barnet og den voksne og fremmer et godt søvnmønster

Styrker barnets sirkulasjon og fordøyelse

Stimulerer hud, berøringssans og motorikk hos barnet

Gjøre foreldre mer bevisst på barnets kroppsspråk

Gir barnet trygghet og selvtillit

Gir nybakte foreldre mer trygghet i sin rolle som mor og far

Lindrer kolikk og luftsmerterOm oss bak kurset:

Linda Wollkert fra Kroppibalanse og Toralf Thomassen fra Din Helse Bjølsen er partnere og står bak dette kurset.
Linda:

Jeg er massasjeterapeut, instruktør i babymassasje, fitnessinstruktør, gründer av min egen klinikk, crossfitutøver og mamma til 4 barn.

Jeg har alltid holdt meg aktiv i mine barselperioder og elsker å trene og være sosial. Mine barn har fulgt meg på treninger og aktiviteter og blitt fraktet frem og tilbake på ulike ting hver dag.

Under mine 13 år som babymassasjekursholder (og mamma) opplevde jeg at den beste tiden å utføre massasje på mine barn var hjemme etter middag og et varmt bad, i rolige fine omgivelser uten forstyrrelser.

Jeg har holdt en rekke kurs i babymassasje i mine klinikklokaler på Røa. At ideen med et online kurs kom nå, er helt naturlig. Det har til tider ikke vært en helt optimal setting for en eller flere av babyene under kursene. Foreldre kan ha blitt stresset når de skal finne parkering, ta med stelleveske, skifte på barnet, mating / søvn osv. Vi satte oss ned etter et kurs på klinikken og tenkte gjennom hvordan vi kunne gjøre dette bedre for alle. Vi kom frem til at det beste var om vi kunne komme ut til hver enkelt og holdt kurset der, i deres hjem, akkurat når det passet dem. Dette er jo ikke gjennomførbart dessverre, men det var slik ideen kom frem i lyset. Et online kurs kan utføres når det passer mor/far og barn, og utføres hjemme (eller på hytta).

Jeg har her satt sammen nytt materiale med strykninger i et online kurs slik at dere kan utføre strykninger for mage, ben, føtter, hode, armer og rygg. Samt en behandlingsprosedyre for kolikk og luftsmerter men nå «live» veiledning i deres hjem sammen som en familie.

Håper dere får masse glede og nytte av filmen!Toralf:

Jeg er 4-barns pappa, crossfitutøver, kiropraktor og fysioterapeut. Min bakgrunn er noe spesiell, da å være både kiropraktor og fysioterapeut er en nokså uvanlig kombinasjon.

Som kiropraktor har jeg helt fra starten av min nå 13-årige karriere sett mange nyfødte med kolikkplager. Ved min klinikk på Nydalen (Din Helse Nydalen) har vi spesialisert oss på behandling av kvinner i barselperioden/kvinner etter fødsel.

Jeg har stor tro på babymassasjekurs og å lære denne selvbehandlingen av barnet. Jeg er overbevist om at mange av problemene vi ser hos de nyfødte kan forebygges / forsvinne ved bruk av teknikkene.

Kursdetaljer

Dette kurset kan du se igjennom alle videoene i løpet av 30 minutter.
Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften. Du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Du vil få tilsendt et kurshefte med alle teknikkene vi gjennomgår som du kan bruke etter at tilgangen til videoene går ut, eller lese underveis som ekstra informasjon.