Lean Gult Belte sertifisering - online



Kursarrangør: Bouvet
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 09:00 - 16:00
Varighet: 2 dager
Pris: 10.900
Neste kurs: 27.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr onlinekurs i Lean Gult Belte sertifisering. På Gult Belte kurs vil du få en grunnleggende innføring i LEAN, språk og begreper som benyttes til kontinuerlig forbedring i din virksomhet. Kurset går over 2 dager og vil gi deg kunnskap og verktøy til å bidra direkte på din arbeidsplass.

Innhold:
Kurset går over 2 dager og gir deg grunnleggende kunnskap om Lean-tankesett og de mest vanlige verktøy og metoder som benyttes i Lean. Du lærer sentrale deler av «Lean språket» som er viktig i kommunikasjon med teamet eller virksomheten du jobber i. Våre kurs er laget for å skape engasjement, inspirasjon og begeistring. Derfor bruker vi simulering, trening, rollespill og refleksjon i gjennomføringen. Gled deg!!

Agenda:
• Hva er Lean - hvor kommer Lean fra
• Hva er sløsing - hvordan identifisere sløsing og finne tidstyver
• Vi lærer å se med Lean øyne!
• Kjente og nyttige Lean verktøy vil bli gjennomgått, så som Standardisering, 5S, Verdistrømanalyse, A3 og ulike typer Lean Tavler som er sentrale i hverdagen.
• Temaene og verktøyene bygger vi rundt det som er relevant for deltagerne
• Eksempler fra andre relevante virksomheter trekkes frem i kurset
• Lean på privaten - eksempler er det mange av - vi deler noen
• Vi bygger sammen en Lean plan for din videre Lean-reise. Materiellet som du får utlevert blir som et treningsprogram du kan ta frem etter kurset.

Gjennomføring:
Ved påmelding til digitaltkurs så vil du motta en link til din kursportal 2 dager før kursstart. Der får du tilgang til kompendier og materiell, du kan gå inn i virtuelt kursrom, grupperom og eksamensrom, og du kan laste ned kursbevis ved bestått eksamen.

Kursinstruktører: Heine Olsen og Arild Paulsen

Heine Olsen brenner for Lean og sitt arbeide, og er alltid levende nysgjerrig på hvordan du kan benytte Lean tankesett til din fordel. Heine har lang fartstid innen Lean og har virkelig at deler av Lean må forandre seg, når resten av verden gjør. Heine er en erfaren bedriftsleder, prosjektleder og Leanentusiast, med fartstid fra blant annet Bergverk / industri, Forsvaret, IT Bransjen, Oljebransjen, produksjon og offentlig sektor. Heine tror og lever; Lean gjelder for ALLE, ALLTID, OVERALT. Heine får alltid gode tilbakemeldinger på kursene han holder både som åpne kurs og bedriftsspesifikke kurs.

Arild Paulsen er Lean-entusiast og verdt å lytte til. Han har vært i bygge-bransjen hele livet, først som faglært elektriker, deretter rådgivende ingeniør og linjeleder. Gjennom suksesser og nedturer har han kjent de fleste utfordringene i byggebransjen på kroppen. Arild har også erfaring fra flere ulike bransjer i tillegg til byggebransjen. Og Lean tankesettet kan tas i bruk i alle virksomheter, i alle bransjer. Arild brenner for å spre kunnskap om Lean og har som mål å bidra til kompetanseheving og gjennomføringskraft hos flere virksomheter slik at de oppnår synlige resultater. Arild får svært gode tilbakemeldinger på kursene han holder.

Målgruppe for kurset:
Dette kurset passer for:
• Team og virksomheter som ønsker bedre resultater gjennom lagspill og motiverte medarbeidere
• Nysgjerrige ledere og medarbeidere i privat og offentlig sektor som ønsker å jobbe med kontinuerlig forbedring

Eksamen / sertifisering:
Gult belte sertifisering er første steg i vårt sertifiseringsprogram, og du kan bygge videre til grønt og sort belte. Sertifikatene er anerkjente kompetansebevis innen Lean. Vi avlegger nettbasert ferdighetstest etter kurset. Når testen er bestått får du umiddelbart utstedt Lean-sertifikat.