Nosework Viderekommen



Kursarrangør: Gerotti hund og atferd
Sted: Hagan
          Akershus, Nittedal
Kursadresse: Birkelundveien 64, 1481 Hagan (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Torsdager kl 18:00 - 19:00
Varighet: 6 ganger
Pris: 2.300

Jeg tilbyr kurs i nosework for Viderekommen. Nosework er en sport som passer for alle slags hunder, og vi tilrettelegger for at alle skal oppnå mestring i løpet av kurset!

Innhold:
Nosework er en sport som passer for alle slags hunder, og vi tilrettelegger for at alle skal oppnå mestring i løpet av kurset! Nosework går ut på å lære hunden å finne forskjellige lukter i fire forskjellige søksmomenter, og er en fantastisk måte å aktivisere hunden sin på da det kan gjøres så godt som hvor som helst med minimalt av utstyr. Det er også muligheter for å delta i konkurranser dersom man ønsker det. Se www.nosework.no for mer informasjon om sporten.

Viderekommen bygger videre på nybegynnerkurset (trinn 1) og det er derfor krav om at man har gått nybegynnerkurset først. På dette kurset videreutvikler vi søket, og fokuserer mer mot luktgjennkjenningstest. Vi kommer til å se mer på handling og markering i de fire søksmomentene.

Ved å trene nosework med hunden din vil dere få et godt samarbeid, samtidig som at hunden får utløp for sin naturlige atferd å bruke nesa!

Målgruppe for kurset:
For alle som ønsker å lære Viderekommen nosework med hunden sin

Litt om meg:
Instruktør er Ane Gerotti, hundeinstruktør og atferdsanalytiker med en bachelor i læringspsykologi. Jeg ønsker å gi deg de beste verktøyene for videre trening av din nye valp!