Nosework Nybegynner



Kursarrangør: Gerotti hund og atferd
Sted: Rasta skole
          Akershus, Lørenskog
Kursadresse: Bjørndalsveien 1, 1476 Rasta (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdager kl 20:00 - 21:00 (19:00 - 20:00)
Varighet: 6 kvelder
Pris: 2.300

Jeg tilbyr kurs i nosework for nybegynnere. Nosework er en sport som passer for alle slags hunder, og vi tilrettelegger for at alle skal oppnå mestring i løpet av kurset!

Innhold:
Nosework går ut på å lære hunden å finne forskjellige lukter i fire forskjellige søkemomenter, og er en fantastisk måte å aktivisere hunden sin på da det kan gjøres så godt som hvor som helst med minimalt av utstyr. Det er også muligheter for å delta i konkurranser dersom man ønsker det. Ta kontakt for mer informasjon om sporten.

Gjennom kurset vil vi gå gjennom de fire søkemomentene:
• innendørs søk
• utendørs søk
• søk på kjøretøy
• søk på emballasje

På nybegynnerkurset vil hundene først søke etter godbiter (eller leke), før vi i løpet av kurset begynner å introdusere luktene som brukes senere. Gjennom opplæring på denne måten gir vi hundene våre positive opplevelser og mestring i søket fra første stund. Ved å trene nosework med hunden din vil dere få et godt samarbeid, samtidig som at hunden får utløp for sin naturlige atferd å bruke nesa!

Målgruppe for kurset:
For alle som ønsker å lære nosework med hunden sin

Litt om meg:
Instruktør er Ane Gerotti, hundeinstruktør og atferdsanalytiker med en bachelor i læringspsykologi. Jeg ønsker å gi deg de beste verktøyene for videre trening av din nye valp!