Nettverksbygging og merkevaren «deg» - bedriftsinterntKursarrangør: Holtskog
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: Halvdags- eller heldagskurs
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs i nettverksbygging og merkevaren «deg» for bedrifter. Nettverk er alt. Spesielt med min bakgrunn, har jeg all grunn til å si det! sa motstandsmannen Gunnar Sønsteby. I hans tilfelle betød nettverk forskjellen på liv og død.

Innhold:
Det er sjelden så dramatisk, men i overført betydning kan det bety «do or die» for din virksomhet. Hvis du ikke evner å fortelle en historie som fenger, knytte gode kontakter med kunder, potensielle kunder, medarbeidere og andre viktige relasjoner, så blør bunnlinjen din. Det å bygge din egen personlige merkevare blir stadig viktigere i en verden hvor det er overflod av det meste, og alt er likt eller det oppleves ofte sånn.

Agenda:
• Hvordan bygge nettverk
• Hvordan skille deg ut
• Hvordan bygge gode relasjoner
• Hvordan du kan bli en merkevare

Målet for kurset er:
• Å se mulighetene som ligger i et velfungerende nettverk
• Å hjelpe deg til å bygge gode relasjoner og nettverk
• Å lære deg å skille deg ut, og formidle hvem du er og hva du gjør på en fengende måte

Du blir bevisstgjort på hva et nettverk er, hvilke muligheter det åpner og helt konkret hvordan du faktisk går frem. Du lærer også hvordan du kan skille deg ut og nå igjennom med ditt budskap både internt og eksternt. Ønsker du å bli valgt til å være med på spennende prosjekter eller ønsker du deg en ny jobb, da er dette kurset for deg. Du får gode tips for å fortelle om deg selv på en så spennende og engasjerende måte at de du snakker med gjerne vil høre mer, og kanskje til og med gjøre business med deg!

Involvering skaper engasjement. Vi legger derfor opp til et kurs, som er en kombinasjon av undervisning, diskusjon og erfaringsutveksling. Vi er opptatt av at kurset skal være inspirerende, praktisk og nyttig. Deltakerne får derfor konkrete verktøy og trening i å bruke dem.

Kursholder: Catherine Lemaréchal

Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Vis flere tilsvarende kurs: