Nettkurs i Adobe PhotoshopKursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 9 timer
Pris: 349

Kreativitet er overalt. Og med dette kurset får du verdens beste programvare for kreativitet, bildebehandling og grafisk design i fingerspissene. Adobe Photoshop setter ingen begrensninger, kanskje derfor verktøyet er helt sentralt i så å si alle kreative prosjekter – fra bilderedigering til digital

Bli en ekspert i verdens ledende programvare for digital bildebehandling og grafisk design med kurset "Photoshop: Komplett". Ledet av sertifisert Photoshop-ekspert Espen Faugstad hos Utdannet.no, er dette kurset perfekt for alle som ønsker å utforske og mestre Adobe Photoshop, et verktøy sentralt i nesten alle kreative prosjekter.

Dette omfattende kurset tar deg gjennom alle aspekter av Photoshop, fra grunnleggende til avanserte teknikker. Du vil lære alt fra å åpne og håndtere dokumenter, jobbe med lag, utføre markeringer og beskjæringer, til avansert retusjering og redigering. Kurset dekker også bruk av justeringer, masker, effekter, blend modes og filtre.

Med praktiske prosjekter og eksempler vil du utvikle ferdigheter som gjør deg i stand til å løse komplekse og kreative utfordringer, og ved kursets slutt vil du ha oppnådd en dyptgående forståelse og kompetanse i Photoshop. Dette kurset vil utruste deg med kunnskapen og ferdighetene som trengs for å utnytte Photoshop i full skala, enten for personlig bruk eller i en profesjonell sammenheng.