Nettkurs i Adobe Camera RawKursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 3 timer
Pris: 349

Adobe Camera Raw er et dataprogram som lar deg importere og forbedre råformatbilder på en rask, enkel og intuitiv måte. Programmet ble utgitt i 2003 og bildebehandlingsteknologien er også bygget inn i Bridge, Photoshop, Photoshop Elements, Lightroom og After Effects.

Dykke ned i verden av råformat-bildebehandling med "Camera Raw: Komplett", ledet av Espen Faugstad hos Utdannet.no. Adobe Camera Raw, lansert i 2003, er et kraftig verktøy for import og forbedring av råformatbilder og er integrert i flere Adobe-programmer som Bridge, Photoshop, og Lightroom. Dette kurset er designet for å gi deg en grundig forståelse av Camera Raw, uavhengig av tidligere erfaring.

Du vil lære hvordan du effektivt beskjærer bilder, justerer hvitbalanse, eksponering og fargemetning. Kurset dekker også hvordan du korrigerer bildeperspektiv og objektivfeil, og hvordan du anvender lokaljusteringer for å forbedre dine bilder. Espen vil guide deg gjennom de forskjellige aspektene av Camera Raw, fra grunnleggende til mer avanserte teknikker.

Med praktiske prosjekter og eksempler vil du få praktisk erfaring som vil tillate deg å anvende din nye kunnskap til dine egne fotoprosjekter. Ved kursets slutt vil du ha en dyptgående forståelse av Camera Raw og være i stand til å bruke verktøyet for å forbedre dine bilder på en profesjonell måte.