Nettkurs i Adobe BridgeKursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 1 time
Pris: 349

Adobe Bridge er et program som gjør det enkelt å importere og organisere digitale bilder. Programmet er en del av Creative Cloud-pakken som du kan abonnere på, og verktøyet har tett integrasjon med Adobe Photoshop. Programmet er i utgangspunktet en selvstendig filutforsker, men det inneholder også e

Utforsk Adobe Bridge til fulle med kurset "Bridge: Komplett" ledet av Espen Faugstad hos Utdannet.no. Adobe Bridge er et kraftig verktøy for å importere, organisere og vise digitale bilder, og er en viktig del av Creative Cloud-pakken. Dette kurset er designet for alle som ønsker å lære Adobe Bridge fra grunnen av, og ingen forkunnskaper er nødvendig.

Du vil lære hvordan du effektivt importerer og organiserer bilder, rangerer og presenterer dem. Kurset vil gi deg en dyp forståelse av hvordan forskjellige paneler i Bridge, som Content-panelet, Filter-panelet, Collections-panelet, og Metadata-panelet, fungerer i praksis. Gjennom kurset vil du få praktisk erfaring med å bruke Bridge for å forbedre din arbeidsflyt og bildehåndtering.

Ved slutten av kurset vil du ha oppnådd en omfattende forståelse av Adobe Bridge, noe som gjør deg i stand til å bruke programmet effektivt, enten du jobber alene eller sammen med andre Adobe-programmer som Photoshop.