Nettkurs i Adobe AuditionKursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Kontinuerlig
Varighet: 4 timer
Pris: 349

Adobe Audition er et profesjonelt lydredigeringsprogram for innspilling, miksing og bearbeiding av lyd. Programmet passer for alle som jobber med lyd, dette være seg: video, animasjon, radio, podkast eller spill. Audition støtter alle kjente lydformater, inkludert: ASIO, VST og MIDI.

Adobe Audition er et profesjonelt lydredigeringsprogram som gir deg muligheten til å spille inn, mikse og bearbeide lyd. Dette programmet er ideelt for alle som arbeider med lyd, uavhengig om det er for video, animasjon, radio, podkast eller spill. Audition støtter et bredt spekter av lydformater, inkludert ASIO, VST og MIDI.

Du kan også enkelt importere prosjekter fra Adobe Premiere Pro, noe som gjør Audition til et utmerket valg for de som ønsker førsteklasses lyd til sine videoproduksjoner. For å få tilgang til Adobe Audition må du abonnere på Adobe Creative Cloud (kr 590 per måned).

I dette omfattende kurset vil Espen Faugstad veilede deg gjennom hele programmet, fra begynnelse til slutt. Du vil lære alt du trenger for å kunne bruke programmet på en effektiv måte. Kurset dekker emner som hvordan du importerer, organiserer og redigerer lydfiler. Du vil også lære å fjerne bakgrunnsstøy, fremheve stemmer, legge til lydeffekter, og mye mer.

Etter fullføring av kurset, vil du ha den nødvendige kunnskapen og ferdighetene til å arbeide effektivt med Adobe Audition for å oppnå høykvalitetslyd i dine prosjekter.