NOMAS Diplom massør - oppmøte / nettundervisning



Kursarrangør: NOMAS skolen
Sted: NOMAS skolen
          Oslo, Økern
Kursadresse: Selma Ellefsensvei 6, 0581 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Kl 09-16
Varighet: 1 semester
Pris: 9600
Neste kurs: 18.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr utdannelsen NOMAS Diplom massør, som en av kun to godkjente skoler i Norge av Norges Massasjeforbund. Utdannelsen er modulbassert og går over 8 dager hver måned. Start: 18. august 2024 Slutt: 9. desember 2024

Bli en pionér i massasje-verden på verdensbasis, med Diplom fra NOMAS etter endt studie. Du har da det beste som kan tilbys av klassiske/medisinsk baserte massasjeteknikker i Norge. Vår kompetanse er din trygghet.

Vi går igjennom spennende emner: anatomi - fysiologi - skade- og sykdomslære - etikk - massasjeteori - muskler - sener m.m.

Innhold:
En undervisningsdag hos NOMAS:

Vi starter dagen rolig sammen, med teori om anatomi og massasje. Så vil vi jobbe praktisk både før og etter lunsj. Du vil lære å massere en del av kroppen om gangen, med riktig rytme og trykk. Du vil også kjenne grep og teknikker på din egen kropp, noe som er veldig viktig for å bli en dyktig terapeut. Vi er nøye med å dekke godt til med laken og gi en trygg studietid. Om personen på benken slapper av så blir massasjen effektiv og det får vi til. Gjennom konstruktive og fine tilbakemeldinger vil dere som elever utvikle dere til profesjonelle og seriøse utøvere av massasje yrket. Det er en myte at massasje skal være så hard og rask. Det skremmer og lager mer spenninger enn at det hjelper klienter. Vi skal lære å gi en helt "passe" behandling til våre klienter. For løst, - løser ikke opp noe, så ordet "passe" står veldig sentralt hos oss. Det er god tid til spørsmål og undring underveis. Hva berøring har av innvirkning på mennesket, "Skin Hunger" er sentralt. Like viktig er kunnskap om berøring som idretts-masasjeteknikker om man skal være massør. Vi skal lage fine dager sammen med deg, bli inspirerte, nysgjerrige og vi skal glede oss til hver eneste dag.

NOMAS teknikk:
Vi er alle ulike, og alle massasjer skal være ulike. Det skal ikke gjøre vondt å ligge på benken. Det skal gjøre godt. For å få det til gjelder det å utvikle følsomhet i hendene. Du vil lære hvordan du skal kommunisere med klienten, og bygge Rapport; som er å bygge gjensidig forståelse og tillit med din klient. Vi lærer deg også hvordan du tar vare på deg selv som massør, teknikk, grep og arbeidsstilling. Vår hovedlærer har massert i 30 år uten å pådra seg noen skader. Vi holder egne kurs i "Arbeidsstilling, ergonomi og teknikk" for Osteopater, Naprapater, Massører, Fysioterapeuter, Sykepleiere og Hudpleiere.

Mellom kursene og egen studie tid:
Mellom kursene skal teori og praksis settes sammen i praktisk øving. Du bør sette av tid til å løse hjemmeoppgaver, alene og/eller i en kollokvie-gruppe. Praktisk øving skal også gjennomføres mellom kursene, du øver da på å massere venner/familie/andre hjemme eller på en praksisplass.

Vi anbefaler deg å ta betalt av alle med en gang (veil. pris 60 min for kr. 500,- som er ca. 50% av det du vil kunne ta som Dipl. NOMAS massør) dette må også øves på, og du vil da raskt betale ned studieavgiften. Du har mulighet til å tjene inntil kr. 50.000,- på et år skattefritt. Du kan skrive av utdannelsen/kurs på firmaet. Mer info. om dette får du på skolen.

Datoer for utdannelsen, diplom Massør i 2024 -HØST semester:
Trinn 1 Live nettstudie/teori: 18. august kl.10-17
Undervisning i Oslo: 22.-27. august kl. 9-16

Trinn 2 Live nettstudie/teori: 8. september kl.10-17
Undervisning i Oslo: 12.-17. september kl. 9-16

Trinn 3 Live nettstudie/teori: 6. oktober kl.10-17
Undervisning i Oslo: 10.-15. oktober kl. 9-16

Trinn 4 Live nettstudie/teori: 26.-27. oktober kl.10-17
Undervisning i Oslo: 6.-12. november kl. 9-16

Trinn 5 Live nettstudie/teori: 23.-24. november kl.10-17
Undervisning i Oslo: 4.-9. desember kl. 9-16


Målgruppe:
For alle, om du ønsker å lære noe mer massasje, eller å ta en hel Massør-utdannelse.
Vi utdanner massører fra bunnen av, og kurser også fysioterapeuter, osteopater, tannleger, sykepleiere og hudpleiere m. fler.

Opptakskrav Dipl. Massør:
• Fullført ungdomskole.
• Du må beherske norsk godt skriftlig og muntlig.
• Du bør være fyllt 18 år (vi kan gjøre noen unntak om du er 16-17 år så kontakt oss for en prat)
• Vi har en enkel og ryddig søkeprosess.

For å motta Diplom og Vitnemål Dipl. Massør:
Det blir holdt eksamen i fagdelene:
• Anatomi og fysiologi
• Palpasjon (å kjenne seg fram i kroppen)
• Praktisk massasje

Du får NOMAS Diplom og Vitnemål om du:
• har bestått alle eksamener
• 90 % tilstedeværelse
• studieavgift betalt

NB! Ikke bli skremt av eksamen for vi lærer deg faget på en måte så du lettere forstår og husker det du trenger. Kompendiene er spesialtilpasset utdanningen på en unik måte som gjør alt enklere for deg.
Vi vil hjelpe deg gjennom!