NLP Leadership Practitioner



Kursarrangør: Ålreit
Sted: Rogaland, Stavanger
Rogaland
Kursadresse: Travbaneveien 3, 4031 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Minst 15 dager fordelt på 4-5 moduler à 3-4 dager
Pris: 38.500

Vitilbyr NLP-basert leder- og coachingutdanning. Få tilgang til de mest kraftfulle verktøy og metoder for personlig vekst, selvledelse, prestasjonsledelse, kommunikasjon og lederskap.

Hvordan kan vi best utvikle bedriftens menneskelige ressurser til et konkurransefortrinn?Å finne gode svar på det spørsmålet er en viktig del av oppgavene til dagens ledere. Videreutdanning og personlig utvikling er i økende grad et virkemiddel bedrifter bruker i sin strategiske personalpolitikk for å bli mer attraktiv som arbeidsgiver og knytte medarbeidere fastere til bedriften.

Å kunne kartlegge og benytte seg av andres tenke- og handlemønster er en avgjørende ferdighet for alle med personalansvar, og denne ferdigheten brukes med stor effekt bl.a. ved ansettelse/intervju, medarbeidersamtaler, konfliktløsning, teamutvikling og samarbeid. Ålreit Institutt vil være en engasjert samarbeidspartner i å utvikle kompetanse innen kommunikasjon, utvikling av prestasjoner, medarbeider- og lederutvikling. Våre NLP-baserte leder- og coachingutdanninger kjøres modulbasert som åpne kurs, men kan også tilbys som bedriftsinterne spesialopplegg.

Utdanningene oppfyller nasjonale og internasjonale standarder for NLP og coaching. Varighet og innhold retter seg etter kravene i Norsk Bransjestandard for Coaching og kravene fra American Board of NLP. Sertifisering: ABNLP og DNCF.

Verktøy i tillegg til NLP-metodikk: JTI-personlighetstest/MBTI typeindikator, Ledertype, Teamkompass, Teamroller


Målgruppe for kurset:
For deg som personlig eller profesjonelt er i kontakt med andre mennesker, og søker løsningsorienterte verktøy for egen og andres utvikling, kommunikasjon og relasjoner.

Kursmateriell:
Kursavgiften er inkludert alt kursmateriell og din egen coach.

Vis flere tilsvarende kurs: