Minikurs - Slutt å bjeffe



Kursarrangør: Bergen Hundeskole
Sted: Bergen
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Titlestadvegen 21, Fana (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt
Varighet: 1 helg
Pris: 2.700

Har du en hund som bjeffer mye? Bjeffer hunden på naboene? Bjeffer hunden på folk som går forbi hjemmet ditt eller på budet som kommer med varer? Bjeffer hunden mot deg for å få oppmerksomheten din?

Innhold:
Konstant bjeffing kan være stressende for deg og din elskede hund, men det trenger ikke være slik. Selv om bjeffing er en måte hunder kommuniserer på, er ikke upassende og overdreven bjeffing, greit.

Slutt å bjeffe-minikurs er stappfullt fullt av de beste tipsene, spill (øvelser), strategier og løsninger for å endre ALLE hundens bjeffeutfordringer. Er du klar for total endring i hundetreningen din?

Kurset er lekbasert, - vi trener for situasjonen og ikke i situasjonen. Vi setter søkelys på hva som ligger bak hundens oppførsel, i stedet for å undertrykke symptomene. Gjennom øvelser (spill), hjelper vi hunden med å utvikle de egenskapene (konseptene) den trenger for å kunne endre atferd.

Målgruppe.
Kurset er perfekt hvis din hund er urolig hjemme og ikke klarer å finne roen.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
«Tusen takk for skikkelig lærerikt og nyttig kurs i hverdagslydighet! Fantastisk hyggelig var det også. Eirin og Marit er så kunnskapsrike og formidler på en forståelig måte. Jeg tar gjerne flere kurs ved Bergen Hundeskole! Anbefales!»
-Johanne Knutsdatter

«Positiv atmosfære og dyktige instruktører skaper rom for læring og gode opplevelser. Jeg og Dina fikk akkurat de tipsene vi trengte på gårsdagens Hverdagslydighetskurs og vi gleder oss masse til neste gang»
-Mariel Hammer

Veldig fornøyd med valpekurs! Mange gode råd, både for de som vet lite og de som er litt mer erfaren med hund. Likte godt at vi både hadde teori og praksis på alle møtene
-Linn Cicilie Slyngstadli Blindheim

"Jeg var på valpekurs hos Marit og Eirin og lærte masse som jeg vil ta med meg i hverdagen til bruk med vår hund. De gav konstruktive tilbakemeldinger og viste metoder og delte egne erfaringer med sine hunder. Gull verdt."
-Mona B Johnsen