Minecraft for alle - Sommercamp - Koding for barn



Kursarrangør: Learnlink AS
Sted: Oslo
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Uke 26, 27, 32 og 33 - Mandag - fredag i én uke - 09:00 - 15:00
Pris: 4490

På Minecraft-kurs får barna et nytt forhold til spilling, og begynner å forstå maskineriet som kjører i bakgrunnen for at spillet skal fungere. Man får slippe seg løs i Minecraft Education Edition med en visuell og spennende introduksjon til programmeringens verden!

Kreative barn kan ta spillinteressen sin et steg lenger ved å lære seg koding! Som kursnavnet tilsier, er dette et Minecraftkurs for alle! Vi deler inn i grupper etter alder og alle får unike utfordringer og et spennende prosjekt å jobbe sammen på!

Minecraft er et av de mest populære spillene blant norske barn. Med spillet gir vi de yngste gamerne en spennende introduksjon til den digitale verden og teknologien bak datamaskinene. De lærer koding lekende lett - bokstavelig talt!

Minecraft for alle er et kurs der vi legger inn mye innsats for å stadig ha nytt og spennende innhold, og nivået tilpasses dem som er med! Instruktørene våre har tilgang på en stor mengde ressurser som vi lærer ut i fra - slik at de ferskeste koderene lærer alt de må vite, og de litt mer erfarne får utfordringen de trenger! Vi har små grupper og en stor grad av individuell oppfølgning!

Det finnes flere muligheter som instruktøren velger avhengig av alder på deltakerne. Blokkprogrammering er en visuell læringsform der man flytter blokker for å bygge kode, og det kan man ta videre til Python - verdens mest populære kodespråk! Læring gjennom spill gjør kompliserte konsepter lettere å forstå, og motiverer barna til å utforske teknologien videre.

Barna må jobbe sammen for å skrive den beste koden og får god trening i samarbeid og problemløsing over de 5 dagene med kurs. Her får barnet ditt en gjeng nye venner å spille med både under og etter kurset.Dette er kodekurset barna vil huske for alltid

Vis flere tilsvarende kurs: