Mindfulness og meditasjons retreat på Nøsen Fjellhotel



Kursarrangør: creationwork
Sted: Nøsen Fjellhotel
          Oppland, Vestre Slidre
Kursadresse: Panoramavegen, 2960 Røn (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 dager
Pris: 5.750
Neste kurs: 23.04.2024 | Vis alle kursdatoer

Meditasjon og Hjertets Kvaliteter Eline Monrad Vistven og Barbra Coco Laurré inviterer til 5 dages stilhets-retreat på Nøsen Fjellhotel .

Eline Monrad Vistven og Barbra Coco Laurré inviterer til 5 dages stilhets-retreat
på Nøsen Fjellhotel.

Stilhet og hjertets kvaliteter vil være utgangspunktet for retreatet. Det er en invitasjon til å sætte tid av til at synke inn og lade de dypere lag av vår eksistens blive hørt og merket. Dagene vil giv deg rig mulighet for at erfare hva dit hjerte kan, og hvor det i deg som opprettholder balanse og skaper helhet har sitt utspring.

Hjertet rommer et dyp, en inngang til andre lag i deg selv utover hverdagsbevisstheten. Å være i Stillhet over tid har en transformerende kraft, og det er nettopp stillhet som får oss til å merke dette dypet, inngangen til hjertet.

Å være stille lenge nok til at støyen fra hverdagen kommer i bakgrunnen og ditt indre kan merkes, høres og bevege deg.

Vi vil være i stillhet etter første samling, og åpne opp igjen den siste dagen. Det vil være to samlinger hver dag, og det vil være mulighet for en individuell session med hver av oss om det er behov for det underveis.

Det legges opp til åpne tid for å fordype deg i stillheten og der bliver rig mulighet for at være i den smukke natur der omgir Nøsen Fjellhotel.


Hvordan melder du deg på?
Det er separate bookinger for oppholdet på Nøsen med fullpensjon og for retreatet. Det er nødvendig å booke rom på Nøsen først for å sikre plass. Vi anbefaler å gjøre det raskt da det tidligere har blitt fort fullt.

Deltakere som har allergier eller andre ønsker angående mat e.l. bes registrere det når du booker rom.

Det er gode smitteverntiltak på kursstedet. Ønsker du å vite mer om Nøsens tiltakene, klikk her.