Matematikk på hjemmebane - webinar



Kursarrangør: Fagfokus AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: På bestilling
Varighet: 1 dag
Pris: Avtales

Vi tilbyr webinar om matematikk på hjemmebane. Hanan M. Abdelrahman har et brennende engasjement for matematikkundervisning og for at alle elever skal lykkes i faget. Hun vektlegger sterkt at hver enkelt elev skal mestre og forstå matematikken.

Program:
kl 09:00 - 14:00 Fagdag / webinar om matematikk, motivasjon og effektiv læring:
Hanan Mohamed Abdelrahman er en innovativ og nytenkende lærer med et brennende engasjement for matematikkfaget, het det i uttalelsen fra lederen av Norsk matematikkråd, Brynjulf Owren, i en pressemelding fra Det Norske Videnskaps-Akademi. Holmboeprisen for 2017 er bare en av mange tydelige tegn på at denne formidleren har det ekstra som elevene kan nyte godt av i sin læring.

Abdelrahman brenner for å lære bort. Nå har hun valgt å bruke en dag til å lære bort sine beste triks til lærere og støttepersonell som ønsker verktøy til bruk i skolehverdagen. Dagen er først og fremst rettet mot undervisningspersonell på ungdomsskole og videregående skole. Dagen vil i første rekke brukes til emner innen problemløsning, tverrfaglighet, samt noe programmering.

Kursholder: Hanan Mohamed Abdelrahman

Hanan M. Abdelrahman elsker å hjelpe elever og studenter med å forbedre seg. Hun har bred erfaring fra barneskole og ungdomsskole. Hun jobber nå som privatlærer i matematikk, etter å ha mottatt et skred av lovord for sin evne til å lære bort faget. Hanan har mastergrad i grunnskoledidaktikk med fordypning i matematikkdidaktikk og tilleggsfordypning i naturfagsdidaktikk fra HiO (OsloMet idag).

Priseksempler:
• Internkurs på arbeidsplassen: kr 15.000,-
• Digitalt kurs via Zoom: kr 20.000,-
• Digitale kursoppsett fra studio: fra kr 300.000,- for organisasjoner med inntil 100 deltakere (i tillegg kommer kr. 12 pr. streaming-link).
• Alle priser er eks. mva. og eks. reisekostnader

PS! Kurset vil være tilgjengelig på video i 2 uker etter gjennomføringen for deltakerne i organisasjonen

Målgruppe for kurset:
Bestillingskurs! Dette kurset kan du bestille og tilpasse til egen arbeidsplass