Lovpålagt HMS-kurs for leder - nettkurs



Kursarrangør: HMS Norge AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Løpende
Pris: 1.750

Kurset gir grunnleggende HMS-kunnskap i forhold til lederrollen. Kurset er nettbasert og presenterer stoffet på en effektiv og pedagogisk måte. Benyttet av mer enn 2000 ledere fra ulike bransjer. Lovbefalt iht. Arbeidsmiljølovens paragraf 3-5.

Kurset er utviklet i henhold til krav i Arbeidsmiljøloven § 3-5 og med tilhørende retningslinjer. Kurset benytter teknologi fra Didac, en ledende leverandør av nettbaserte læringsløsninger. Kurset har en lav brukerterskel og en godt gjennomtenkt fremdrift.
Innholdet presenteres gjennom tale, tekst, praktiske oppgaver og ulike skjema for bruk i egen virksomhet.

Kurset inneholder følgende moduler:
• Modul 1: Arbeidsmiljø
• Modul 2: Rammevilkår – regelverket
• Modul 3: Risikohåndtering
• Modul 4: Systematisk HMS-arbeid, Internkontroll
• Modul 5: Ergonomi / Krav til å vurdere fysisk aktivitet
• Avsluttende modul

Hvordan gjennomføres kurset:
Gjennomføring av e-læringskurset anslås til mellom 3 - 5 timer (effektiv tid). I tillegg er det lagt opp til ulike arbeidsoppgaver som skal gjennomføres i bedriften. Du styrer selv fremdriften, og tar du en pause vil systemet huske hvor du var når du senere starter opp igjen. Ved gjennomført kurs vil du få kursbevis. Det er ikke mulig å "hoppe" raskt igjennom kurset - du må gjennomføre det fra A til Å.

Vi følger deg opp:
HMS Norge legger vekt på at HMS-arbeidet skal være en kontinuerlig prosess. Som kursdeltaker får du derfor ett års medlemskap i Forum for HMS-ansvarlige. Medlemskapet innebærer at du bl.a. får tilgang til aktuelle webinar, du får tilsendt materiell i form av maler og annet nyttig hjelpestoff og vi kan hjelpe deg om du har spørsmål (jur. svartjeneste for HMS-spørsmål inkludert) Du binder deg ikke til noe medlemskap utover dette gratisåret.

Målgruppe for kurset:
Ledere

Eksamen/sertifisering:
Kursbevis ved gjennomført kurs.