Livsdesign Workshop



Kursarrangør: Livsdesign
Sted: Sariel
          Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Kursadresse: Solheimsgata 4, 2000 Lillestrøm (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 11-18
Varighet: 7 time
Pris: 800

Unik personlig workshop designet for deg som er seriøs rundt selvutvikling og vil skape et grunnlag for videre selv-forbedring!

Bli med på en selvutviklingsreise innenfor livsdesign ledet av meg, NLP Coach Aileen.

For de som vil ha mer ut av livet og er villig til å sette av tid til seg selv-Kanskje står du fast og ser ikke muligheter? Famler du i blinde uten å vite hva du vil? Er selvtilliten lav og stressnivået høyt? Lær deg å designe eget liv på dine premisser!

Jeg har lang fartstid innenfor forbedringsarbeid og har svart belte i LEAN- Å fjerne sløsing, få system og kontinuerlig forbedre prosesser-spesielt i livet. Denne workshopen inneholder verktøy fra LEAN verdenen og NLP Coaching.

Målet med workshopen er å finne ut hva du vil, hva du vil kvitte deg med og hvordan du begrenser deg selv. Vi ser på verdier, jobber med reflekterende spørsmål og ditt filter på livet. Du trenger ikke dele egne erfaringer i plenum, det blir en personlig refleksjonsreise hvor målet er å sitte igjen med et tydeligere kart over ditt liv. Du må kunne notere underveis, arbeidsbok følger kurset.

Du vil bl.a jobbe med:

-Livshjulet
-Verdier
-Sløsehjul
-Selvbilde
-Tidslinje
-Livsvisjon og mål

Se mer på Instagram: livsdesign_workshop

NB: Begrenset plass, forhåndspåmelding helt nødvendig på mail eller sms. Plassen din er sikret når betaling er mottatt.