Lær italiensk i Portico di RomagnaKursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Portico di Romagna
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon - oppstart hele året

Vi tilbyr italiensk språkkurs i Portico di Romagna - en landsby midt mellom Firenze og Ravenna. Dette er stedet å dra hvis du søker stillhet, fred og kontakt med naturen og lokalbefolkningen.

Innhold:
De fleste av husene ser ut som om de har stått der siden middelalderen, noe som også gjelder det eneste hotellet på stedet, Al Vecchio Convento, som ble bygget som bolig for en rik familie på 1300-tallet. Det er en nasjonalpark like i nærheten, som man kan gå flotte turer i, og det renner en elv gjennom landsbyen, med en kulp som funger som svømmebasseng både for lokalbefolkningen og kursdeltakere, så snart temperaturen tillater det.

Skolen:
Skolen drives av en usedvanlig hyggelig familie der mor og far og en av sønnene driver det lokale hotellet - og den andre sønnen, Matteo, driver skolen sammen med sin kone Ulla. Hun er dansk og dermed en garanti for at det ikke blir språklige misforståelser når det gjelder det praktiske. Skolen er ganske liten, og det er sannsynlig at klassen din også består av noen få elever. Hvis du har lyst kan du delta på ettermiddagsaktivitetene som skolen organiserer i Portico og i området rundt – det kan være trøffelsanking eller besøk til vingårder / olivenprodusenter, avhengig av sesongen. Det kan også være kurs på skolen om f.eks. film eller litteratur, eventuelt bare en guidet spasertur rundt i landsbyen eller den skogkledte dalen.

Hvordan reise fra Norge til Portico di Romagna:
Det er litt mer kronglete å komme seg til Portico enn til de større byene, men når man først er kommet fram nyter man det faktum at man er utenfor allfarvei. Landsbyen ligger omtrent like langt i luftlinje fra Bologna, Firenze, Ravenna og Rimini. Den enkleste måten å komme seg dit uten bil er å fly til Bologna (Fra Oslo f.eks. med SAS via København eller med Lufthansa via München), tog videre til Forlì og så enten buss fram til Portico, eller du kan bli hentet i Forlì med minibuss fra skolen.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker italiensk språkkurs i Portico di Romagna

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: