Lær italiensk i OrbetelloKursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Orbetello
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon - oppstart hele året

Vi tilbyr italiensk språkkurs i Orbetello. Byen er en liten kystby (15.000 innbyggere), helt sør i Toscana, med unik beliggenhet på en smal halvøy som stikker ut i en lagune med en blanding av ferskvann og sjøvann.

Innhold:
Med Etruskisk opprinnelse og viktige roller både i romertid og middelalder, er det nok å se og sette seg inn i for den historieinteresserte. Er du mer interessert i naturen og sjøen kan du besøke både Monte Argentario rett utenfor Orbetello, og dra til strender både nordover og sørover langs kysten.

Skolen:
Skolen heter OrbitLingua og ble grunnlagt i 2002. Den er ikke altfor stor og har en vennlig atmosfære, alle studenter får god service og hjelp med alt de trenger. Studieprogrammer er varierte og inkluderer seminarer, utflukter, spesielle kvelder osv. Skolen ligger i et rolig sted bare en kort spasertur fra byens sentrum. Den har nylig blitt renovert og er omgitt av en vakker hage, et ideelt sted å studere i friluft eller å slappe av i fritiden.

Hvordan reise fra Norge til Orbetello:
Man kan fly til Roma, Fiumicino og kjøre til Orbetello på 1,5 timer, eller ta tog fra flyplassen inn til Stazione Termini (Sentralstasjonen i Roma). Derfra til Orbetello tar togene 1,5 - 2 timer langs kysten opp til Orbetello. Alternativt kan man fly til Pisa og kjøre eller ta tog sørover langs kysten, men dette er noe lengre enn fra Roma.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker italiensk språkkurs i Orbetello

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: