Kurs i rallylydighet - en sport for alleKursarrangør: Doglife Hundeskole
Sted: Øysand, Melhus
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Øyvegen 41, 7224 Melhus (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 helg
Pris: 2.000

Vi tilbyr kurs i rallylydighet. Dette kurset tar for seg grunnleggende teori og øvelser for rallylydighet. Her vil du lære deg øvelsene, skiltene og hvordan gå rallybaner. Hovedfokuset innen rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger.

Innhold:
Eier har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mye han eller hun vil. Sporten passer derfor godt for alle hunder uansett rase, blanding eller nivå. Rallylydighet er en forholdsvis ny hundesport i Norge. Den er godkjent av NKK og det er mulig å få titler og opprykk. I rallylydighet går eier og hund en bane sammen i en bestemt rekkefølge. Banene består av 15 - 22 skilt med øvelser fra lydighet, agility og freestyle.

Som i agility er banene nye for hver gang, slik at man aldri vet hvilke kombinasjoner som kommer, men eier har mulighet til å gå igjennom banen i 10 minutter før konkurransen uten hund. Alle starter med 200 poeng og blir trukket etterhvert om man gjør noe feil. Det konkurreres offisielt i 4 klasser. Etter hvert som man kommer oppover i klassene kommer det flere skilt med høyere vanskelighetsgrad. Om man ikke er klar for å starte å konkurrere i klasse 1 er det også en rekruttklasse hvor man kan belønne hunden visse steder underveis.

Kurset går 1 kveld i uken, og består totalt av:
1 kveld med teori
5 kvelder med praksis

NB! Påmelding er økonomisk bindende


Målgruppe for kurset:
Kurset passer for alle som har et mål om å konkurrerer i Rallylydighet eller ønsker å aktivisere hunden sin på en gøy måte.

Vis flere tilsvarende kurs: