Kurs i mattrygghetKursarrangør: eSmiley
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 2-6 timer
Pris: 399 eks mva

Få orden på mathygienen med eSmiley nettbaserte kurs i mattrygghet. Kurset gir deg nødvendig faglig kompetanse på en praktisk og morsom måte, slik at du er i stand til å arbeide forsvarlig med Matvarene. Du kan ta kurset på din pc, når og hvor du ønsker. Kurset er tilgjengelig på norsk og engelsk

For å oppnå størst mulig læringsbytte legger hygienekurset opp til aktiv deltagelse i form av deltester og en avsluttende eksamen før et hygienebevis utdeles som dokumentasjon.

Hvem passer det for:
Kurset er innrettet mot personer uten fagutdannelse som arbeider i kjøkken, på restaurant, grillbar, kafé, pizzeria, burgerbar, bensinstasjon eller lignende. Du får kompetanse til å arbeide med matvarer i alle typer kjøkken. Kurset er tilgjengelig på norsk, dansk, engelsk, tyrkisk og polsk – eller som PDF-fil på tysk og italiensk.

Hvordan fungerer det:
Noen klikk med musen – ja, så enkelt er det faktisk å ta det online-kurset.Det består av moduler med tekst og video som lærer deg om god hygiene og fornuftige arbeidsmetoder på kjøkkenet. Hver modul avsluttes med en test. Hvis du ikke består testen, kan du gå tilbake, lese deg opp og ta testen på nytt.

En leder eller en annen må være til stede ved den avsluttende prøven for kurset for å sikre at den gjennomføres uten bruk av hjelpemidler. Når du har bestått, får du sertifikatet. Personen som var til stede ved prøven, må underskrive sertifikatet og bekrefte at det er den aktuelle kursdeltakeren som har gjennomført prøven.