Kurs i Qigong



Sted: Borgheim menighetssenter
          Vestfold, Nøtterøy
Kursadresse: Rektorveien 2, 3140 Nøtterøy (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager kl 1630 - 1750
Varighet: 17 uker
Pris: 2500

Velkommen til kurs i Qigong! I dette kurset varies det mellom ulike øvelser i Qigong / medisinsk Qigong, slik at det blir en fin variasjon i treningene. Avspenning, meditasjon og balanse er også en viktig del av treningen.

Qigong kalles også Østens helsegymnastikk og kan spores flere tusen år tilbake i tid.
Qigong er også ett av de 4 viktige elementene innenfor Tradisjonell kinesisk medisin. De 3 andre elementene er akupunktur, Tuina massasje og urter (og mat).
I qigongtimene lærer du øvelser som gir en god gjennomgang/ trening av hele kroppen. Timene starter med avspenning og i løpet av treningen lages det tid til en kort meditasjon. Qigong øvelsene er rolige og harmoniserende for både kroppen og det mentale. Øvelsene åpner bla ledd og meridianer slik at sirkulasjonen forbedres og "smører" nervesystemet.

Mer info (og litt repetisjon):
Qigong er en treningsform som passer de fleste, da øvelsene er "snille" og rolige. Øvelsene / bevegelsene gir en systematisk gjennomgang av hele kroppen, med langsomme, myke bevegelser under lett konsentrasjon, pust og avspenning. Qigong stimulerer og styrker bla ledd, muskler, sener, nervebaner, sirkulasjon av Qi/energi, lymfe, blod og pust på en naturlig og velgjørende måte. Godt for å roe ditt indre, stresse ned og bedre søvnkvaliteten. Godt for å bedre balansen!

Finn balanse, glede og kreativitet!

Se: www.qigongogterapi.no
Siden er dessverre ikke oppdatert.

Målgruppe for kurset:
Alle som vil lære gode og harmoniske øvelser for å bedre kroppens funksjoner og bevegelser og samtidig styrke disse viktige elementene.
Helse for både kropp og sinn!

Gjelder for nybegynnere og de som har trent tidligere.