Kreativ skriving



Kursarrangør: Andre Akt
Sted: Oslo
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager à 4 timer
Pris: fra 1.200

Vi tilbyr skrivekurs i kreativ skriving over 1 helg. På kurset får du oppgaver som du skal besvare i løpet av kort tid. Når vi jobber raskt, blir vår indre kritiker satt ut av spill. Det viser seg at vi blir ekstra kreative da.

Å skrive er å formidle:
• Vi samler inntrykk gjennom sansene våre
• Hvilke sanser bruker du mest: Syn, hørsel eller en av de andre sansene
• Hvilke inntrykk er viktige for deg når du skal formidle noe videre

Deltakerne leser vanligvis høyt det de har skrevet. Ingen tvang, men det er fint å dele med andre og vi blir inspirert av å høre hvordan andre løser oppgavene. Det blir litt tid til samtale rundt det å skrive og til en viss grad blir det mulig å få respons på egne ideer eller problemstillinger.

Kursleder: Forfatter Ingeborg Eliassen:
Kursleder er forfatter Ingeborg Eliassen. Hun har blant annet gitt ut barnebøker og fått oppført en rekke skuespill. Hun skriver for tida for film og TV. Ingeborg har bred erfaring som kursholder for folk i alle aldre.

Målgruppe for kurset:
For ungdommer og voksne som har lyst til å komme i gang med å skrive og for den som har skrevet ei stund og trenger et puff til å komme videre. Deltakerne kan bli bedre kjent med seg selv og oppdage nye uttrykksmåter.

Kursmateriell:
Ta med skrivesaker

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Takk for inspirerende skrivekurs! Spennende å oppleve hvordan du lokker fram kreativiteten i oss.
- Vennlig hilsen Anne Lise Osestad

Skrivegruppa vi opprettet, fire av oss som møttes på skrivekurset ditt for et par år siden, holder fortsatt på! Mange takk.
- Janne Magnussen