Kommunikasjon og ledelse - digitalt



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 09:00 – 12:00
Varighet: 8 uker à 3 timer
Pris: 45 000
Neste kurs: 02.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i kommunikasjon og ledelse - digitalt. Å gå Kommunikasjon og lederskap oppleves for mange som et viktig vendepunkt. Deg som ønsker en fleksibel trening og jobbe med å bygge relasjoner over digitale plattformer.

Om det er på grunn av travle dager og løping i hamsterhjulet, eller at du har blitt for komfortabel med det du gjør i dag – vi mennesker har lett for å bli nærsynte og ikke evne å se hvordan vi ønsker at vi selv, vår hverdag og jobbhverdag skal være i fremtiden.

Ønsker du om et år å alltid ligge i front av egne arbeidsoppgaver? At du styrer din egen arbeidsdag og kan jobbe strategisk mot langsiktige mål? At du har lave skuldre, og gleder deg til å møte dine kollegaer for å fortsette på drømmeprosjektet – fordi du er vet at samarbeidet fungerer. Du møter fortsatt motgang – men du er trygg på at du kan håndtere det – og teamet ditt er motivert for endring. På ledermøtet rapporterer du om fantastiske resultater for din avdeling, og selskapet møter – nei – overgår resultatforventningene. Eller har du kanskje et helt annet fremtidsbilde?

Uansett hva dine visjoner er kan de bli realiteten i fremtiden, men det kommer ikke av seg selv. Du må virkelig ønske det, ta grep og gjøre noe aktivt. Den prosessen starter ikke om et år – den starter nå!

Det som gjør prosessen unik:
Programmet fokuserer på praktisk trening satt i din kontekst – det er det som skaper langvarige endringer og resultater. Du kommer til å sette deg et forretningsmål og flere delmål som du jobber mot, både på og mellom samlingene.

Ved å lære nye verktøy og trene på å bruke de – samt motta personlig coaching mellom hver samling – vil du tilegne deg nye måter å gjøre ting på og ta store steg mot dine egne mål.

Noen områder du kommer til å jobbe med:
• Lede og påvirke andre
• Kommunisere tydelig og kraftfullt
• Bygge sterke relasjoner
• Motivere til samarbeid mot felles mål
• Håndtere stress og press
• Bli mer selvsikker
• Utvikle fleksibilitet
• Takle uforutsette hendelser
• Jobbe mer strukturert og effektivt
• Motivere og styrke andre

Målgruppe for kurset:
Programmet passer for nøkkelpersoner, talenter, og alle som har et lederansvar, med et ønske om å prestere bedre.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Tusen takk Dale Carnegie for et utrolig lærerikt kurs gjennom 12 samlinger. Veldig effektivt med høy faglig kvalitet, kombinert med masse praktisk trening og konkrete mål - noe av det beste jeg har gått!
- Christine Lundberg Larsen, direktør utgående salg, Gjensidige

Et utrolig lærerikt kurs! Anbefales til alle som ønsker å prestere på ett høyere nivå og ikke minst bli en bedre leder! Foredragsholderne holder ett imponerende høyt nivå!
- Mathias Henriksen, prosjektleder, AF Byggfornyelse


.