Klassisk vippe-extensions kurs



Kursarrangør: Pro Beauty Norge
Sted: Pro Beauty Norge academy
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Markeveien 10, 5012 (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Privatundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: 10.00 - 16.00
Varighet: 1 dag

Klassisk vippe-extensions kurs Lær hvordan du gjør den grunnleggende klassiske vippe extensions. Klassiske vipper er første steg på din vippeextension-karriere i Norge.

Er du lidenskapelig opptatt av skjønnhetsbransjen og ønsker å mestre kunsten med klassiske vippeextensions? Da trenger du ikke lete lenger! Hos Nouveau Lashes Norway tilbyr vi et profesjonelt og omfattende kurs som vil ta vippespillet ditt til nye høyder.

Hvorfor velge vårt Klassisk Vippeextensions-kurs?

1. Ekspertise: Vårt kurs er designet for å utruste deg med ferdighetene og kunnskapen som trengs for å utmerke deg innenfor verden av vippeextensions. Fra å forstå forskjellige øyeformer til å velge den perfekte vippetypen og formen, vil du lære hemmelighetene bak å skape fantastiske vippe-looks.

2. Kunde-konsultasjon: Vi tror på å tilby personlig tilpassede tjenester til våre kunder. I løpet av kurset vil vi lære deg hvordan du gjennomfører effektive konsultasjoner, slik at du forstår kundenes behov og ønsker. Dette vil gjøre deg i stand til å levere enestående resultater som får dem til å føle seg trygge og vakre.

3. Sikkerhet først: Hos Nouveau Lashes prioriterer vi øyehelse og sikkerhet. Kurset vårt dekker viktige temaer som øyesykdommer, problemløsningsteknikker og sikker fjerning av vippeextensions. Du vil oppnå ekspertise til å håndtere enhver situasjon med selvtillit og profesjonalitet.

4. Forretningsvekst: Vi lærer deg ikke bare de tekniske ferdighetene, men gir også verdifulle innsikter om hvordan du kan utvide virksomheten din. Lær effektive strategier for å tiltrekke og beholde lojale kunder, og oppdag måter å utvide kundekretsen din på. Med vårt kurs vil du være rustet til å skille deg ut fra andre vippeteknikere i Norge og etablere en blomstrende vippevirksomhet.

5. Internasjonalt anerkjent diplom: Etter vellykket gjennomføring av kurset og innsending av casestudier, vil du motta et internasjonalt anerkjent diplom. Denne prestisjefylte sertifiseringen vil vise din ekspertise og åpne dører for spennende muligheter innenfor skjønnhetsbransjen.

Ta steget og bli med på Nouveau Lashes' Klassisk Vippeextensions-kurs i dag! Vår inkluderende pakke inneholder et startsett for å kickstarte reisen din. Ikke gå glipp av sjansen til å forbedre ferdighetene dine, frigjøre kreativiteten din og skape fortryllende vippe-transformasjoner. Meld deg på nå og la vippene dine snakke volum!

Vis flere tilsvarende kurs: