Vipperiet Haugesund

Vipperiet Haugesund vil tilby deg Vippeextension, negler, vippeløft, microblading, massasje, tannbleking, hårfjerning og selvbruning.

Lena Øygarden har jobbet med dette siden 2011, nesten helt siden det kom til Norge, så vi har enormt mye erfaring! I tillegg er hun eneste sertifiserte kursleder her i Norge, (utenom oslo området) med sertifisering fra BlinkLash Korea.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Brow lamination

Vi tilbyr kurs om Brow lamination. På Vipperiet får du extensions spesialtilpasset deg. Vipperiet holder seg oppdatert på det nyeste innen teknikk, trend og produkter med stadig nye kurs.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 1 dag fra 2.999 kr  

Brow lamination - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i Brow lamination for din salong. På Vipperiet får du extensions spesialtilpasset deg. Vipperiet holder seg oppdatert på det nyeste innen teknikk, trend og produkter med stadig nye kurs.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag fra 2.999 kr  

Brow lamination - nettundervisning

Vi tilbyr kurs i Brow lamination som nettundervisning. På Vipperiet får du extensions spesialtilpasset deg. Vipperiet holder seg oppdatert på det nyeste innen teknikk, trend og produkter med stadig nye kurs.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag fra 2.999 kr  

Brynstyling med Brow Henna

Vi tilbyr kurs i brynstyling med Brow Henna farging. I løpet av kurset blir det lagt vekt på brynstyling, med fokus på bruken av Hennafarger. Kurset er et intensivkurs over 1 lang dag. Du trener på til sammen 2 modeller fra 10 - 17. Eller til vi er ferdige.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 1 dag fra 8.587 kr  

Brynstyling med Brow Henna - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i brynstyling med Brow Henna farging for bedrifter. I løpet av kurset blir det lagt vekt på brynstyling, med fokus på bruken av Hennafarger. Kurset er et intensivkurs over én lang dag. Du trener på til sammen 2 modeller fra 10 - 17. Eller til vi er ferdige.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag fra 13.416 kr  

Brynstyling med Brow Henna - nettundervisning

Vi tilbyr kurs i brynstyling med Brow Henna farging som nettundervisning. Vi tilbyr kurs i brynstyling med Brow Henna farging. I løpet av kurset blir det lagt vekt på brynstyling, med fokus på bruken av Hennafarger. Kurset er et intensivkurs over 1 lang dag.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag fra 8.587 kr  

Kurs i vippeextensions klassisk

Vi tilbyr kurs i vippeextensions klassisk. Denne opplæringen vil kvalitetssikre deg til å bli en suksessrik spesialist på dette feltet. Vippeextensions har blitt en egen nisje i skjønnhetsbransjen.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 6 timer fra 7.000 kr  

Kurs i vippeextensions klassisk - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i vippeextensions klassisk for bedrifter. Denne opplæringen vil kvalitetssikre deg til å bli en suksessrik spesialist på dette feltet. Vippeextensions har blitt en egen nisje i skjønnhetsbransjen.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 6 timer fra 7.000 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>