Klassisk Ballett, Øvet / videregående voksenKursarrangør: Anne Cecilys Ballettskole
Sted: Majorstua
          Oslo, Frogner
Kursadresse: Kirkeveien 56, 0368 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Anne Cecilys ballettskole ble etablert i 1983. De første årene ble det undervist både i jazzballett og klassisk. Siden 1994 har skolen rendyrket klassisk ballett. Fra høsten 2009 undervises kun klassisk ballett for voksne. Fra 2017 er det Johanna som underviser alle ballettklasser.

Undervisningen er lagt opp for uhøytidelig danseglede kombinert med høy faglig standard. Studentene ved skolen går der for å lære tingene riktig og raffinere sine ferdigheter, men i en atmosfære blottet for konkurranse og enerdyrking.

Skolens studio er et upretensiøst og enkelt lokale i en underetasje. En personlig atmosfære er typisk for skolen. Alle kjenner Anne Cecily og Anne Cecily kjenner alle.

Skolen har holdt egne elevforestillinger på Black Box Teater, Chat Noir og Musikkteateret på Vestbanen. Ved en rekke anledninger fremførte en gruppe barneelever Blekkulfs danseshow - til koreografi av Anne Cecily. Showet er mest kjent fra Barne-TV. . Høsten 2000 danset en del av skolens barneelever ved åpningen av det nye Rikshospitalet til koreografi av Jane Hveding.

Målgruppe for kurset:
Det undervises kun klassisk ballett for voksne. Anne Cecily underviser personlig alle klasser.

Vis flere tilsvarende kurs: