Kizomba nybegynner 3



Kursarrangør: DansMania
Sted: Strandgata , 2. etg.
          Troms, Harstad
Kursadresse: Strandgata 17, 9404 Harstad (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 4 timer
Pris: 600

Vi tilbyr kurs i kizomba nybegynner 3. Vi holder Kizomba nybegynnerkurs. Vi avanserer ferdighetene med å bruke musikk i forskjellig tempo, og jobber med musikktolkning. Kizomba har blitt mer og mer populær de siste årene, og er skikkelig hot i salsamiljøene

i Norge akkurat nå. Danseformen kommer opprinnelig fra Angola hvor den oppsto sent på 1970-tallet. Det er en sakte, romantisk og svært sensuell pardans. Musikken er moderne med en touch av afrikanske rytmer samt Haitisk Kompa. De fleste sangene har tekst på portugisisk.

Klær og sko til Kizomba - vi får stadig spørsmål om hva man skal ha på seg på kurs: Klær som er behagelige å danse i - treningstøy eller vanlige klær. Det samme gjelder sko: Treningssko, tøysko, eller pensko for innebruk, og som ikke lager sorte merker på gulvet. Skoene bør ikke være for ´trege´ slik at man ´sitter fast i gulvet´, men heller ikke for glatte. Damer kan bruke sko med hæl på hvis de ønsker det - da bør de være stødige og gode å danse i. Det finnes spesielle dansesko á la disse med åpen tå, lukket hæl og en spesiell avstiving i sålen for de som ønsker det, men det er ikke nødvendig for å være med på kursene :)

Sesongkort hos dansmania: Du kan kjøpe sesongkort som gjelder for alle kurs på oversikten inkl. Zumba for hele sesongen (august t.o.m.desember). Sesongkort koster kr. 3 500,- / studenter kr. 3 200,-. Det vil lønne seg hvis du vil delta på f.eks. Zumba 2 ganger i uken og Cubansk salsa. Du kan kjøpe eget sesongkort kun for Zumba 2 ganger i uken også: Kr. 2 700,- / student 2 500,- (gjelder 2 ganger pr uke enten det er mandag, onsdag eller fredag. Du kan ikke "samle opp" og gå f.eks. 1 gang én uke og 3 ganger neste uke).

Vis flere tilsvarende kurs: