Jobbintervju og Søknadsprosess på engelsk - via Google MeetKursarrangør: English Compass
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: 3550

Vi tilbyr spesialkurs i forretningsengelsk for jobbsøkere. Vi tilbyr alle verktøyene du trenger for å lande jobben du alltid har drømt om! Krever drømmejobben du søker på svært gode engelskkunnskaper?

Ønsker du å forberede deg til en søknadsprosess ved å trene på ferdighetene dine i jobbintervjuer på engelsk? Eller trenger du å skrive og forbedre din engelskspråklige CV og søknad så du fremstår profesjonell og samtidig skiller deg ut fra mengden? Da er dette spesialkurset som skapt for deg.

Dette personlig skreddersydde engelskkurset med én til én-undervisning kan hjelpe deg på to ulike måter: Du kan forberede deg til et forestående jobbintervju, eller du kan bruke det til å dokumentere at du har erfaring med å kommunisere tydelig og profesjonelt på engelsk i en internasjonal setting.

I løpet av de siste 20 årene har prosessen med å søke ny jobb endret seg dramatisk, og i den usikre tiden vi lever i nå er det blitt viktigere enn noen gang å vite hvordan man skal lande drømmejobben. Mange arbeidsgivere setter ekstremt spesifikke krav til søkere selv på juniornivå, og det har gjort det enda vanskeligere å navigere i et allerede krevende jobbmarked.

Visste du at den gjennomsnittlige stillingsannonsen tiltrekker seg over 250 håpefulle søkere? Kun fire til seks av disse søkerne blir kalt inn til jobbintervju, og til slutt er det bare én verdig søker som får tilbud om jobb. For å ha noen som helst sjanse i søknadsprosessen er det derfor helt nødvendig å gjøre et godt inntrykk på arbeidsgiver. Du er i tillegg avhengig av å ha en CV, søknad og referanseliste som skiller deg fra de hundrevis av andre søkerne som har lyst på samme jobb som deg.

Dette kurset er designet for å hjelpe deg med å bygge opp et engelsk ordforråd som reflekterer dine ferdigheter, kvalifikasjoner og forståelse av jobbeskrivelsen på en best mulig måte. Ved fullført kurs vil du kunne vise overfor en potensiell arbeidsgiver at du ikke bare har de ferdighetene som kreves for å gjøre en fantastisk jobb, men at du i tillegg kan kommunisere tydelig og effektivt med både overordnede, kollegaer og kunder.

Med vårt spesialkurs i jobbintervju og søknadsprosess på engelsk vil du kunne...
*Skrive, revidere og perfeksjonere viktige dokumenter som CV, referanseliste og jobbsøknad.
*Forstå nyansene og viktigheten av førsteinntrykket, både i søknadsprosessen og i jobbintervjuet.
*Trene på jobbintervju gjennom rollespill for å mestre viktige nøkkelferdigheter som klar og tydelig kommunikasjon, og et vinnende kroppsspråk.
*Gå gjennom og trene på vanlige intervjuspørsmål så du kan forberede gode og velformulerte svar.

Gi deg selv muligheten til å komme et skritt nærmere drømmejobben. Med informative og imponerende søknadsdokumenter som skiller deg ut fra mengden, i tillegg til nøkkelferdighetene du trenger for å gjennomføre et solid jobbintervju, har du alt du trenger for å lande jobben du alltid har drømt om.

Pris:
15 leksjoner = 3700 kr