Jegerprøvekurs H hos Ski JFF over 2 helger - intensivkurs



Sted: Siggerud
          Akershus, Ski
Kursadresse: Bekkefaret 17, 1404 Siggerud (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Fra 17:30, siste kursdag til kl 15:00
Varighet: 2 helger
Pris: 3990
Neste kurs: 25.10.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr 9 kurs i året, 5 på våren og 4 på høsten. Det betyr mye for oss å levere kurs med god kvalitet slik at alle har beste mulighet til å bestå eksamen. Våre jegerprøveinstruktører har bred kompetanse og mye erfaring. Vi er flinke til å ta hensyn og tilby individuelle tilpasninger.

Jegerprøvekurs over 2 påfølgende helger. Kurset holdes i SkiJFF sine lokaler.
Eksamen holdes første tirsdag etter at kurset er avsluttet. Eksamen tar man på egen mobil/nettbrett. NB! Laptop kan ikke benyttes ved eksamen.
Vi har et utmerket samarbeid med Nordre Follo Kommune som har det overordnede ansvaret for eksamen.
Eksamensavgift til Miljødirektoratet samt pensumbok inngår ikke i prisen.

Kursavgiften inkluderer skudd, duer og annet materiell. Foreningen stiller med hagler og rifler til utlån på de obligatoriske skytedagene. Vi har også hørselvern til utlån for de som ikke har dette selv.
Vi tilbyr pensumpakke til redusert pris. Pensumpakken inneholder siste utgave av Jegerprøveboken til NJFF, forskriftshefte samt arbeidsbok. Pensumpakken koster 350,- og fås kjøpt ved første kursdag. Betaling gjøres via Vipps.
Kursplanen følger bøkene til NJFF.

Kursene avholdes i vårt foreningshus på Siggerud. Gode parkeringsmuligheter uten betaling. Her holdes også eksamen.

Hagleskytingen avholdes på vår leirduebane på Åli. Rifleskytingen avholdes på Skuddås. Begge skytebanene ligger i nærheten av Siggerud.

Kursene holdes over 2 påfølgende helger. Begge fredagene starter kurset 17:30, og de andre dagene starter kurset 09:00. Lørdagene slutter kurset 15:30, og søndagene er kurset ferdig 15:00.

Det vil bli sendt ut en mail til alle deltakere omtrent en uke før kursstart med generell informasjon og kursprogram, samt kontaktinformasjon til instruktører som er ansvarlige for kurset.

Ved avmelding tidligere enn en uke før kursstart vil kursavgift minus et administrasjonsgebyr på 500,- returneres. Ved avmelding etter en uke før kursstart vil ikke kursavgift returneres.

Velkommen til kurs.

Vis flere tilsvarende kurs: