Introkurs i Young Happy Minds for voksne / adults



Kursarrangør: Young Happy Minds
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 2.600

Vi tilbyr introkurs i Young Happy Minds for voksne. Young Happy Minds gir deg verktøy for å takle hverdagen, og de nye utfordringene vi står foran på best mulig måte. Vårt kursprogram fremmer glede, robusthet og mestring med utgangspunkt i positiv psykologi.

Innhold:
Dette kurset går over 2 dager, og og gir deg en god introduksjon til vitenskapen bak positiv psykologi og du får med deg flere gode teknikker og verktøy du straks kan ta bruk i din egen hverdag. Gjennom kursdagene vil du bli mer bevisst på dine egne styrker og ferdigheter, bevisst på hva som gjøre deg glad og engasjert.

Du vil få verktøy til å styrke og bygge dine relasjoner, og ha et mer bevisst forhold til hva som gir deg mening i livet, og hvordan du skal oppnå dine mål. Young Happy Minds vil gi deg gode verktøy du kan ta i bruk med en gang, og ha glede av både sammen med familien, på jobb og i vennegjengen.

Velkommen til Young Happy Minds kurs.

Målgruppe for kurset:
Er du forelder, lærer, psykolog, barne- og ungdomsarbeider eller ønsker du et mer positivt fokus og økt bevissthet på hva som er bra for deg, bli med!

Vis flere tilsvarende kurs: