Introduksjon til PowerApps



Kursarrangør: Bouvet
Sted: Bouvet avd Oslo
          Oslo, Majorstua
Kursadresse: Sørkedalsveien 8, 0369 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 09:00 - 15:00
Varighet: 1 dag
Pris: 7.600

Vi tilbyr kurs med introduksjon til PowerApps. Ofte, passer ikke hyllevare våre behov, og klassisk softwareutvikling er for tidskrevende og kostbar. Da forblir måten vi alltid har gjort ting på, og som få er egentlig fornøyd med. Den gode nyheten er: kanskje kan du lage IT løsningen selv!

Innhold:
PowerApps er et kodefritt utviklingsverktøy for apper og tjenester, og det er en del av Office 365 lisensen du muligens allerede har. PowerApps er Microsoft sin løsning for kodefri utvikling av apper, tjenester og skjemaer som er tilpasset forretningsbehovene. Det gir unike muligheter som før var forbeholdt profesjonelle utviklere. Apputviklingen går raskere, og appen kan tilgjengeliggjøres på sekundet til hele organisasjonen- en smidig prosess som understøtter digitalisering og effektivisering.

I løpet av kurset vil deltagere få en hands-on opplevelse av hva PowerApps er, hva det kan brukes til, og hvordan jobbe i den. Kursholdere vil gjøre kursdeltagerne godt kjent med terminologien, demonstrere løsninger og utfordre med øvelser. Under kurset, får deltagere mulighet til å jobbe i PowerApps fra Bouvet sitt kursmiljø. Vi vil også se på hva PowerApps ikke er egnet til, og sammenligne det med alternative løsninger.

Agenda:
• PowerApps- det store bildet
• Lerretsapper, modelldrevne apper og SharePoint skjemakonfigurering
• Bli kjent med arbeidslerretet: faner, paneler, sider, kontroller m.m.
• Datakilder og koblinger
• Beste praksis for navngivning, utvikling, dokumentering m.m.
• Versjoner, publisering og deling
• Bruksområder og viktige begrensninger

Kursholdere: Dennis Chi og Joachim Stykket

Dennis Chi har en bred erfaring med automatiseringsplattformer som inkluderer Microsoft Power Platform, UiPath RPA og Kofax RPA (tidligere Kapow). Han besitter også en solid kompetanse innen Microsoft Azure og diverse Microsoft 365-tjenester. For tiden arbeider han med å visualisere og realisere kundenes ønsker om en automatisert og enklere hverdag ved hjelp av Power Platform.

Dennis er gjerne nysgjerrig og som elsker å utforske og lære om nye teknologier, spesielt når det kommer til automatisering av systemer. Han deler gjerne sin kompetanse og erfaring med kolleger og kunder. Som konsulent betrakter han yrket som en evig læringsreise, alltid med nye utfordringer å løse og kunnskap å dele med andre. Han har også en interesse for å dele sin kunnskap med Power Platform-community i Norge / Europa, der mye av innholdet kan leses gjennom hans blogg: https://recursion.no

Joachim Stykket er en dedikert konsulent og kursholder innenfor Microsoft Power Platform. Med sin bakgrunn som siviløkonom trives han i skjæringspunktet mellom forretning og teknologi. Joachim er overbevist om at teknologi ikke bare skal være et verktøy, men en mulighet til å skape mer effektive og meningsfulle arbeidsprosesser. Hans engasjement for å styrke kunder gjenspeiles tydelig i hans dedikasjon til å dele innsikt og kunnskap.

Han formidler komplekse konsepter på en klar og forståelig måte, og hans pedagogiske tilnærming gjør ham ettertraktet som kursholder. Joachim er ikke bare opptatt av å implementere teknologiske løsninger; han erkjenner også viktigheten av å bygge broer mellom mennesker og teknologi. Hans overordnede mål er å gjøre den digitale opplevelsen så intuitiv og tilgjengelig som mulig for alle brukere.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker en grundig, praktisk introduksjon i PowerApps. Det passer både for deg som aldri har brukt PowerApps før, og for deg som har begynt å teste det ut, men trenger litt veiledning for å gå videre.

Forkunnskaper:
• Det er ikke krav til forkunnskaper. Det forventes at deltagerne har generell kjennskap til Windows, Microsoft Office (Word, Excel, Outlook) og Internett. Noe kjennskap til SharePoint kan også være nyttig.

Kursmateriell:
Ta med egen pc