Introduksjon til Kotlin for testere - bedriftsinternt



Kursarrangør: SOCO Norge AS
Sted: SOCO sine lokaler
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Rådhusgata 20, 0151 Oslo (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs med introduksjon til Kotlin for testere for bedrifter. Ønsker du å utvikle dine programmeringsferdigheter for å forenkle og forbedre din hverdag som tester? Få en introduksjon til objektorientert programmering generelt, samt introduksjon til programmeringsspråket Kotlin.

Innhold:
I en smidig testhverdag der høy produktivitet og effektivt vedlikehold av tester er viktig anbefaler Morten å ta i bruk samme verktøy som utviklerne for å optimalisere testing. Ved å lære deg Kotlin kan du som tester oppnå alt dette. En bonus er at du vil få mer innsikt i hva som skjer under panseret i dine applikasjoner, og du vil kunne snakke med utviklere på deres språk!

I kurset vil du:
• Få en introduksjon til objektorientert programmering
• Lære basisferdigheter i Kotlin
• Få en introduksjon til IntelliJ IDEA og hvordan du kan sette opp en applikasjon
• Oppleve hvordan disse ferdighetene kan brukes for å lage testapplikasjoner

Kursholder: Morten Saue

Morten Saue er drivende og engasjert testutvikler, med bred erfaring innen blant annet testautomatisering, testdatagenerering, en rekke programmeringsspra°k, samt verktøy til bruk innen teknisk testing som blant annet TestRail, SoapUI og HPE ALM. Han er utdannet sivilingenør ved NTNU, avdeling Teknisk Kybernetikk, og har i tillegg en rekke sertifiseringer som ISTQB Advanced Technical Test Analyst, ASTQB Mobile Tester og ISTQB Advanced Test Automation Engineer.

Morten har hatt ulike testroller, både som teknisk og funksjonell tester, testkoordinator, og har utformet tekniske tester med spesielt fokus på ytelse og high availability. Han har også kunnskap innen automasjon og optimalisering av prosesser innen både industrielle fagfelt og IKT. Morten deler gjerne av sin kunnskap og erfaringer, og har holdt flere foredrag og kurs, blant annet på konferansen Testdagen Odin, på SOCO Frokostseminar og ute hos kunder.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter - Kurset er laget for testere som ønsker å bruke programmeringsferdigheter i sin hverdag, men ikke vet helt hvor de skal starte.

Forkunnskaper:
• Du må ikke ha programmeringskunnskaper på forhånd, men noe erfaring kan være en fordel

Kursmateriell:
For å få fullt utbytte av kurset må du ha med PC eller Mac

Vis flere tilsvarende kurs: