Intensivkurs i grunnteknikker i keramikkKursarrangør: Liv i leire
Sted: Oslo, Grünerløkka
Oslo
Kursadresse: Thorvald Meyers gate 51, 0555 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag og søndag kl 11:00 - 17:00
Varighet: 1 helg
Pris: 3.000

Vi tilbyr intensivkurs i grunnteknikker i keramikk. For den nye eller for deg som ikke har prøvd på lenge. Vi fokuserer på teknikk og går igjennom alt du behøver for å kunne jobbe selvstendig. Vi øver oss på små gjenstander, du får innblikk i hele prosessen fra leireklump til ferdig produkt.

Innhold:
Til slutt bygger vi en stor krukke. Maks 8 deltagere. Intimt, lærerikt og moro. Etterpå kan du leie deg plass i verkstedet og jobbe videre på egen hånd. Hvis du ikke vet det allerede, er er det å holde på med keramikk en av de beste tingene du kan gjøre mot deg selv. Det er stimulerende å få skape noe og være del av et sosialt felleskap hos liv i leire. Men, det er også mange andre gode effekter som styrking av personligheten din i det ubegrensede materialet leire er, du får bruke helt andre sider av deg selv og ikke minst: det påvirker også neuronene dine slik at du produserer mer av «lykkehormonet» serotonin.

Visste du at å holde på med leire omtales som den nye mindfulness trenden? Å jobbe med noe kreativt gir stor overføringsverdi til resten av livet. Vi blir bla. flinkere til å løse problemer. Å jobbe med leire er en fin måte å komme inn i nået.

Målgruppe for kurset:
Kurset er åpent for alle - nye som viderekomne. Den som har forkunnskaper vil alikevel få masse læring og moro. Ta gjerne med en venn!

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Kursmateriell:
Ta gjerne med forkle