Integrativ terapi - Del I: Psykoterapi: Integrativ terapi



Sted: Borge Hotell ved Husøy
          Vestfold, Tønsberg
Kursadresse: Husøy Brygge, 3132 Husøysund (kart)
Type:Studie / yrkesutdanning (60 studiepoeng)
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Er du klar?! For å videreutvikle deg i ditt nåværende yrke, eller kanskje begynne på noe helt nytt?! Og samtidig utvikle deg selv som menneske, bli mer kjent med deg selv og dine iboende muligheter såvel som reaksjonsmønstre, i fellesskap med andre?

Om studiet:
Frem til 2015 var studiet privat i regi av NFIT. Ved opptakene i 2015-2017 var første del av studiet, totalt fire semester med 50% studieprogresjon (tilsammen 60 studiepoeng), en del av studietilbudet på masternivå ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Etter opptaket 2017 har vi ikke tatt opp nye studenter, og samarbeidet med USN er avsluttet, men vi vurderer fortløpende muligheten for et nytt kull i privat regi. Studiet (se studieplan nederst på siden) er samlingsbasert med to prosesseminarer og to fagseminarer hvert halvår, og kan fint kombineres med jobb. I prosesseminarene ligger fokus på selverfaring: det arbeides individuelt, parvis og i gruppe, med egne aktuelle problemstillinger. Teorien flettes sammen med selverfaring i en spennende prosess. Fagseminarene er mer teorirettede og temaorienterte, og gir dypere kunnskap om teori, metode og prosesser. De fire temaene som dekkes i løpet av de to første årene, er

• korespondensmodellen; en relasjonsorientert handlingsteori
• livsløpsperspektiv
• skapende menneske i relasjon til samfunn og natur
• terapeutisk intervensjon

Vis flere tilsvarende kurs: