Informasjonsforedrag om Transcendental Meditasjon teknikken!



Kursarrangør: TM Norge
Sted: Ta kontakt for informasjon
          Østfold, Askim
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for nærmere informasjon
Varighet: 2 timer
Pris: Gratis

TM teknikken er kvalitetssikret av over 700 forskningsundersøkelser fra over 250 Universiteter og Forskningsinstitutter i over 33 land. Denne forskningen er også publisert i over 100 uavhengige forskningsjournaler.

Innhold:
Transcendental Meditasjon (TM) er en enkel og uanstrengt teknikk. Ikke en religion eller livsstil som er kvalitetssikret gjennom 50 år med forskning. TM teknikken kan gi deg et mer gledesfylt og balansert liv. Vi har undervist i TM teknikken i Norge siden 1960-tallet, og vi har lang erfaring med å hjelpe folk med å få et bedre og mindre stressende liv.

TM teknikken gir:
• Mer indre ro og glede.
• Evne til å være mer i flytsonen.
• Mindre stress, negative tanker og tankekjør.
• Effektiv mot søvnproblemer, angst, depresjon, utbrenthet og ptsd.

Målgruppe for kurset:
Dette kurset passer for alle som ønsker å forbedre sin mentale og fysiske helse. TM teknikken fungerer for alle, og vi har læringsgaranti slik at du er helt sikker på å lære teknikken.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
"Basert på den omfattende vitenskapelige dokumentasjonen av TM så kan jeg trygt anbefale TM som en enkel teknikk for å opprettholde god helse og forebygge sykdom. TM er en enkel metode for redusere stress. Jeg ser det som en stor fordel at undervisningen av TM er systematisert og kvalitetssikret."
-Lege Erik Solli

"TM gir meg ro i en hektisk hverdag"
-Erik Bertrand Larssen, Mental trener

"I mange år har jeg lett etter den beste måten for å finne ro og balanse i livet mitt. Har prøvd mange forskjellige teknikker uten hell. Helt til jeg fant Trancendental Meditasjon, teknikken har forandret meg som person. Jeg er blitt roligere, mer flyt i hverdagen, sover bedre, kroppen fungerer bedre, jeg er mer våken og tenker klarere. Jeg jobber som foredragsholder og har foredrag nesten hver dag og da er det så viktig å være fokusert og tilstede. Jeg merker at min meditasjon påvirker de rundt meg på en positiv måte. Må nesten si at jeg er blitt en gladere utgave av meg selv. Jeg kjenner at jeg er litt avhengig av å ta min stille stund, noe jeg ser frem til hver dag. En god avhengighet. Noe jeg vil anbefale til alle som ønsker seg mer i livet, mindre stress og en indre ro."
-Heidi Klefstad, Foredragsholder

"Å lære Trancendental Meditasjon har vært en av mine aller viktigste og beste investeringer fordi jeg jobber som mental trener, kursinstruktør og rådgiver og har behov for å nullstille meg og få påfyll av egen energi for å ha mer å gi til andre.
TM for meg har blitt en vane jeg ikke vil leve uten, som gir meg mer av det jeg ønsker i livet på en naturlig og enkel måte. Et verktøy som er så lett å bruke at jeg raskt kom inn i en god rutine. TM har gitt meg mer indre styrke, indre ro og evne til å takle utfordringer og problemer på en mindre anstrengende måte. Opplever at jeg innimellom går på en «rød løper» i livet med mange positive tilfeldigheter som er kommet tydeligere frem etter at jeg startet å meditere."
-Maria Bjerge, Karrierierådgiver, Mental Trener, NLP Coach