ISTQB Foundation - på norsk



Kursarrangør: SOCO Norge AS
Sted: SOCO sine lokaler
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Rådhusgata 20, 0151 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 dager
Pris: 19.500

Vi tilbyr kurs i ISTQB Foundation på norsk. Ønsker du å formalisere dine testkunnskaper? Få grunnmuren på plass med det internasjonale anerkjente sertifikatet ISTQB Certified Tester Foundation Level med pensum på norsk.

Innhold:
Software er integrert i alles hverdag. Når den feiler, ikke fungerer slik den skal eller som forventet kan konsekvensene bli både store og til tider livsfarlig. Testing av software for å unngå disse feilene blir stadig viktigere, og behovet for kunnskap om metode, prosesser og «best practise» øker. Kurset er basert på ISTQB pensum, revidert i 2018 og oversatt til norsk i 2019.

På kurset vil du:
• Få en gjennomgang av ISTQB Foundation (det oppdaterte 2018 versjonen)
• Lære det grunnleggende innen software test
• Få innføring i testprosesser, statisk test, test(design) teknikker, testledelse
• Lære om verktøy for teststøtte
• Bli introduser til en rekke begreper og konsepter som debugging, testbetingelse, komponenttesting, scenariobasert review, ekvivalensklasse, produktrisiko, nøkkelorddrevet test.
• Gjennomføre øvelser for praktisk bruk av pensum

Kursholder: Frans Dijkman

Frans Dijkman har lang erfaring innen test, og vi er stolte av at han har vært med i SOCO siden 2013. I tillegg til å være en svært dyktig testkonsulent, er Frans en ettertraktet kurs- og foredragsholder. Han har holdt foredrag på Agile Testing Days Berlin, Seetest i Romania og Testkonferansen Trondheim.

Frans er sterkt engasjert i testfaget i Norge, og er leder for Norwegian testing board - ISTQB i Norge. Da er det kanskje ikke overraskende at han har en rekke sertifiseringer med blant annet ISTQB Full Advanced Level (advanced testmanager, advanced test analyst og advanced technical test analyst), REQB Foundation, Certified Scrum Master, ISTQB Agile Tester Extension og mange fler.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter - Dette kurset passer for deg som ønsker å formalisere dine testkunnskaper, eller er ny innen testing. Kurs og eksamen vil legge grunnmuren for dine testkunnskaper og terminologiforståelse.

Eksamen / sertifisering:
Gjennomføringen av kurset vil gjøre deg godt forberedt til eksamen. Bestått eksamen gir deg sertifiseringen ISTQB Software Tester, Foundation Level (CTFL). Sertifikatet er internasjonalt anerkjent og beviser at du kjenner til dokumentert metodikk i ditt testarbeid. ISTQB Foundation er også en forutsetning for å ta ISTQB Advanced eller ISTQB Plug-in sertifiseringer.

Vis flere tilsvarende kurs: